Serija "Koreni" oduševila je publiku u čitavoj Srbiji. Posle serije "Nemanjići - rađanje kraljevine", gledaoci su ponovo našli razlog da nedeljom uveče ostaju kod kuće, prikovani za tv ekrane i pomno prate dešavanja iz epizode u epizodu.

Mnoge je već nakon prve epizode serija "kupila", ali kulminacija je usledila kada se Simka, čiji lik tumači Sloboda Mićalović, razgolitila i pokazala gole grudi.

Ipak, da golotinja ne prodaje seriju i ne kupuje publiku dokazalo se upravo večeras kada je naša lepa glumica pala u drugi plan!

 

Naime, ako je suditi po komenatrima na Tviteru, javnost je prosto fascinirana glumom koju je sjajna glumačka ekipa pokazala u seriji.

Verovali ili ne, gledaoci za sada nisu uočili ni najmanju grešku u seriji niti našli ikakvu zamerku, što je, složićete se, netipično za našu publiku.

Pohvale pljušte sa svih strana, a Goran Šušljik i Žarko Laušević pobrali su najviše simpatija.

PROČITAJTE: "BOMBARDOVALI STE MI ZEMLJU, NEMA ŠANSE TO DA NOSIM" Matić zbog cveta maka želeo i da NAPUSTI KLUB

 

Podsetimo, "Koreni" su drugi roman Dobrice Ćosića, objavljen 1954. godine. Njime je Ćosić započeo svojevrsni ciklus romana "Deobe", "Vreme smrti", "Vreme zla" i "Vreme vlasti", u kojima se kao likovi javljaju sinovi, unuci i praunuci junaka "Korena", s osnovnom idejnom težnjom prikazivanja "romansirane istorije moderne Srbije".

Književna kritika „Korene" svrstava u poetski psihološki roman, a za njega je pisac dobio i Ninovu nagradu.

PROČITAJTE: POČETAK NOVEMBRA ZAPALIO BALKAN: Ovo se poslednji put dogodilo pre 69 godina i uzrok je svih tegoba koje trenutno imamo!

Bilo kako bilo, mi s nestrpljenjem očekujemo sledeću epizodu...

(BalkansPress / alo.rs)

Scroll to top