Beogradska grupa „Neverne bebe" objavila je spot za pesmu „Suze sa zvezda padaju" koja je nastala na osnovu poslednjeg teksta prerano preminulog Nenada Radulovića poznatog kao Neša Leptir.

Pesmi Neše Leptira su, po želji njegove porodice, „Neverne bebe" udahnule život, a autor muzike i aranžmana je Milan Đurđević.

Nenad Radulović karijeru je započeo kao pevač i vođa pop-rok benda „Poslednja igra leptira“ 1979. godine.

Za deset godina postojanja grupa je objavila pet albuma – Napokon ploča (1982), Ponovo ploča i Druge priče (1983), Opet ploča – Srce od meda (1985), Grudi moje Balkanske (1986) i Zajedno smo piškili u pesku (1987).

 

Posle raspada grupe 1989. godine, Radulović je održao koncert sa grupom „Kako ko“. U tom periodu je objavio i svoj jedini solo album Niko nema što Piton imade koji je bio parodija novokomponovane muzike. Za tu priliku je osmislio lik pod imenom Slobodan Đorđević – Piton, a u okviru tog projekta je nastala i serija emisija za Indeksovo radio pozorište.

Tokom 1989. godine otkriven mu je rak testisa u kasnom stadijumu.

Pre nego što se razboleo, počeo je da radi na novom albumu, ali je uspeo da snimi samo pesmu Modra bajka koja je posthumno objavljena na istoimenoj kompilaciji hitova grupe „Poslednja igra leptira“.

Plato ispred Ustanove kulture „Palilula" u Beogradu, od 17. decembra 2011. godine, po njemu nosi naziv Plato Neše Leptira.

Scroll to top