Novu ulogu Žarko Laušević u “Državnom službeniku“ igra maestralno, osnažen podrškom autora serije Predragom - Gagom Antonijevićem sa kojim je školski drug.

Proslavljeni reditelj, scenarista i producent Predrag - Gaga Antonijević kreator je serije “Državni službenik” koja se emituje na “Superstaru“, kao i na “Pinku.

PROČITAJTE: Supruga ŽARKA LAUŠEVIĆ je ZVEZDA U HOLIVUDU koju nikad nije pokazivao, a tek kad vidite kako izgleda njegova NAJMLAĐA ĆERKA JANA!

Ponosan na novo čedo kojim će pokušati da dostigne, pa i premaši popularnost prethode hit serije ”Ubice mog oca” koju potpisuje, Antonijević za “Blic” kaže da ima adute za megauspeh. Neke je adute, priča, doneo iz Amerike u kojoj decenijama ima svoju stalnu adresu.

 

- Neću se takmičiti sa “Ubicama” jer ne ide da idem protiv sebe, ali sam siguran da će publika koja je volela da gleda “Ubice” voleti i “Državnog službenika”. Ovo je neka druga transverzala gde idemo i korak dalje i bavimo se temom kojom se do sada bukvalno niko ovde nije bavio. Otkrivamo ko za koga radi u tajnosti. Radimo u svrhu zabave, ali se bavimo temom današnjice. Prihvatio sam američki model jer se kod njih do 70 odsto filmova bavi radom tajnih službi poput FBI, CIA i drugih - kaže Gaga Antonijević za “Blic“.

Jedna od glavnih uloga poverena je Žarku Lauševiću koji se sve više vraća na TV ekrane. Podsećamo, glumi u seriji “Senke nad Balkanom“, a oduševio je i u “Korenima“. O njemu Antonijević isključivo govori u superlativu.

- Žarko je moj školski drug, on je studirao glumu, a ja režiju. Drugovi smo ceo život i mnogo je toga iza nas. U novoj ulozi kao i svim do sada je genijalan i nov, što jeste i njegov posao, koji maestralno radi. On je genijalan glumac i sjajan čovek. Čovek genije - kao iz topa Gaga Antonijević priča o prijatelju.

*FOTO: KONSTADIN KAMENOV / RAS SRBIJA

Na pitanje šta najviše vole da popiju kad se Laušević i on opuste, Gaga spretno odgovara:

-Razgovaramo o svemu, kao svi drugovi. Teme su nam posao, porodica i problemi sa kojima se srećemo. A manje pijemo, više razgovaramo.

 

Autor serije “Državni službenik” zahvalan je finansijerima Telekomu Srbije što su imali sluha i verovali mu da radi pravu stvar.

Gaga za “Blic” otkriva da je ovo skup projekat.

*FOTO: SNEŽANA KRSTIĆ / RAS SRBIJA

-Zahvaljujući rukovodstvu Telekoma koje je imalo viziju i sluh za ovu temu i upustilo se sa nama u avanturu, snimili smo dobru seriju na koju ćemo, verujem, svi biti ponosni. U pitanju je akciona-krimi serija koja je okupila značajna glumačka imena. Ovo je skuplja serija od “Ubica” i drugih mojih projekata, ali nije najskuplja. Koliko košta, pitanje je za one koji su uložili ako to hoće da kažu - rekao je Antonijević.

Osim popularnih serija, Antonijević je potpisao i film “Zaspanka za vojnika”. Srećan je što se klima u Srbiji promenila i što se sve više snima.

(BalkansPress / Izvor: Blic.rs)

Scroll to top