BalkansPress

Dobro došli!

Vlasnik televizije "Pink" Željko Mitrović odlučio je gledaocima da ponudi novu seriju "Crveni mesec", ali i isto tako manje rijaliti programa u sledećoj sezoni.

PROČITAJTE: JELISAVETA ORAŠANIN: Otkrivena mi je opasna bolest, imala sam visokorizičnu trudnoću, stroga terapija mi pomogla da rodim bebu!

 

– U ovoj ekspanziji rijaliti programa ljudi su razvili jednu potpuno drugačiju emociju i oni su, praktično, u nedostatku igranih programa potražili emociju u rijalitijima, gde imamo jednu autentičnu razmenu energije i zato tu tranziciju sada moramo odraditi spretno, kako bi igrani programi u narednih nekoliko godina potpuno zamenili rijalitije rekao je Mitrović i dodao:

Zadruga

*Zadruga, Foto: printscreen

PROČITAJTE: ČAK 22 DANA ĆE PADATI KIŠA Prognoza za narednih mesec dana će vas RAZOČARATI, ali ima i dobrih vesti

– Mislim da će ovo nadmašiti gledanost rijalitija, apsolutno. Ako se to ne desi, onda ćemo biti svi poraženi, i ovi talentovani glumci i kompletna produkcija. Što se tiče daljih planova, u sledećoj sezoni će biti kombinovani program i nećemo potpuno prestati sa njim i verujem da će se u narednih nekoliko godina steći uslovi da se potpuno izmestimo iz sfere rijalitija završio je čelnik ružičaste televizije.

Scroll to top