Aleksandra Prijović i Filip Živojinović venčali su se u četvrtak pred oko 900 zvanica koji su stigli u prestonicu Srbije iz svih krajeva sveta.

Read more...

Malo ko danas u Srbiji nije ispratio venčanje pevačice Aleksandre Prijović, a o njenoj venčanici bruji čitava Srbija. Ona se odlučila za raskošnu toalaetu sa bombastičnim dekolteom, a čitava pompa "naterala" nas je da se prisetimo i Diorove venčanice Lepe Brene, ali i drugih venčanica poznatih Srpkinja. Pa, hajde da vidimo u čemu su se sve udavale srpske zvezde.

Read more...

Aleksandra Prijović i Filip Živojinović zakleli su se jedno drugom na večnu ljubav juče na velikom svadbenom slavlju, a prijatelji mladoženje bili su posebno originalni kada su pokloni u pitanju.

Read more...

Pred Fudbalski duel Švajcarske i Srbije u petak u Kaljiningradu najmanje se priča o švajcarsko-srpskom sportskom okršaju na zelenom terenu, umesto toga u žiži su tradicionalne albansko-srpske provokacije.

Read more...

Nekadašnja teniska zvezda povukla se iz sporta koji ju je proslavio, pa se posvetila porodičnom životu, naročito nakon rođenja naslednika, koji je na svet došao pre tri meseca.

Read more...

Jelena Đoković otvoreno o porodičnim trenucima u intimi njihovog doma, bojaznima koje ima u vezi s vaspitanjem Stefana i Tare, ali i pisanjima o tome da je ona glavni uzrok pada u Novakovoj igri.

Read more...

Era Istrefi albanska pevačica sa Kosova pre četiri godine je zgrozila sve u Srbiji kada je snimila spot u razrušenoj pravoslavnoj Crkvi Hrista Spasa u Prištini.

Read more...
Scroll to top