Pevačica Marina Perazić bila je pionir na farmi, pošto je učestvovala u prvom izdanju ovog šoua. Sada se vraća na imanje, a jedna je od retkih učesnika koji ne kriju svoje motive ulaska - pevačica živi na ivici egzistencije.

 

 

- Odavno sam dobila ponudu, ali bilo mi je teško da prelomim. Odlučujuće su bile finansije. Jako teško živim u poslednje vreme, nemam svoju kuću, ćerkama sam iznajmila stan. Želim da radim, ali nemam šta, želim da pokrećem projekte i završim pesme, ali nemam od čega. Bukvalno sam se potucala po kućama, vidite koliko me boli da pričam o tome. Jako sam emotivna i nemam šta da krijem, a znam da nisam jedina koja tako živi, samo o tome ja govorim javno - iskreno i kroz suze otkrila je Perazićeva za “Blic“.

Foto: Blic / RAS Srbija
 

Marina je, kako kaže, najveću podršku dobila od prijatelja i ćerki koje ima sa Ivanom Feceom Firčijem.

 

- A šta da mi kažu osim da mi požele sreću. Dirnula me je i njihova podrška. Bukvalno, na farmu idem da zaradim pare i da obezbedim sebi i svojoj deci sigurnu budućnost. Danas se sve svelo na puku egzistenciju i preživljavanje, a ja sve činim da preživim - nastavila je svoju priču pevačica.

Na Farmu po platu: Čipi, Marina i Bane
Foto: screenshotNa Farmu po platu: Čipi, Marina i Bane
 

Ona je poznata po vezama sa mlađim muškarcima, a sada sa osmehom bar priča o tome.

- To je sada moderno, a ja sam oduvek imala mlađe. Severina i Ceca danas izazivaju pažnju svojim vezama, a meni je to bilo uobičajeno. Pa ja sam i decu pravila sa mlađim muškarcem. Zanimljiviji su oni i zabavniji, ne treba meni neko da me guši i da od mene pravi domaćicu. Napolju sam ostavila nekoga da me čeka, ali u stvari tražim bogatog frajera. Nije me sramota da priznam. Da ga nađem i da rešim sve svoje probleme - završava Marina.

 

(Izvor: Blic.rs)

Scroll to top