Američki glumac Majkl Vederli, poznatiji kao Dinozo iz serije NCIS boravio je uBeogradu, a u jednoj emisiji je pričao o tom iskustvu.

Read more...

Nakon šuškanja da se razvode zbog prevara i jedne i druge strane, šokantnih fotografije glumice koja je postala kostur, nagađanja da boluje od neizlečivih bolesti, vesti o glumačkom paru Anđelini Džoli i Bredu Pitu naprosto su utihnule.

Read more...

Većina ljudi i dalje olako shvata zaštitu od ultraljubičastog zračenja, a najbolji primer koliko može biti ozbiljno jeste holivudski glumac Hju Džekmen, koji je po peti put morao da hirurški odstrani maligne ćelije sa kože.

Read more...

Kada su se, pre 14 godina, prvi put okupili kako bi snimili film "Hari Poter i kamen mudrosti" svi akteri ovog filma bili su deca. Danas, nakon snimljenih osam delova filma, tek boja kose ili karakteristične oči bi mogli da odaju da su to zapravo oni.

Read more...

Poznati Njujorčanin je danas ikona šarma i jedan od najboljih glumaca ikada. Proslavio se mnogim ulogama, među kojima su one u filmovima "Kum", "Razjareni bik", "Taksista"...

Read more...

Američka glumica Lindzi Lohan zarazila se virusom činkungunja dok je bila na letovanju na Karibima. Na Tviteru je 27. decembra postavila svoju fotografiju uz koju je napisala da je snimljena 'pre nego sam pokupila opaki virus.

Read more...

Dejv Čapel, američki glumac i komičar, jedan od najpriznatijih, pre nekoliko godina zauvek je napustio Holivud . Bio je na vrhuncu karijere , krenuo je sa trećom sezonom izuzetno popularnog šoua "Dave Chapelle‘s show“ , za koji su mu ponudili enormnih50.000.000 dolara.

Read more...
Scroll to top