Dejv Čapel, američki glumac i komičar, jedan od najpriznatijih, pre nekoliko godina zauvek je napustio Holivud . Bio je na vrhuncu karijere , krenuo je sa trećom sezonom izuzetno popularnog šoua "Dave Chapelle‘s show“ , za koji su mu ponudili enormnih50.000.000 dolara.

Ostavio je sve i "pobegao" u Afriku . Bilo je to 2005. godine .

Od tada , Čapel je u nekoliko intervjua objasnio svoj beg iz Holivuda, i otkrio ono što mnogi misle – uvrnuto je to mesto koje kontrolišu iluminati.

 

 

 

Njegovi intervjui otkrili su još nešto – pozadinu slave i novca , svu pokvarenost i izvrnutost tog “sveta glamura “ .

Otac mu je jednom rekao - Odredi cenu na početku. Kad ti ponude više nego što vrediš i zaslužuješ, beži . Poslušao je oca, kazao je .

Ovaj komičar, vešto je, ne izgovarajući onu reč koja kod svih u medijima izaziva jezu – iluminati , razotkrio kako vladaju Holivudom .

Proglašavali su ga narkomanom, ludim i time želeli da unište njegov ugled u javnosti … Kako je to komentarisao ? Nisu ljudi ludi , možda je njihovo okruženje malo bolesno .

Ostao je bez prijatelja, nije video oca na samrti zbog obaveza … Terali su ga da glumi ženske uloge , kad je bio neposlušan ucenjivali su ga . Zahtevali su od njega da glumicu – crnkinju , zameni belkinjom , odbio je , a oni su ga po medijima uništavali – “Čapel igra na rasističku kartu“ , vrištali su naslovi .

Tako Holivud radi, objasnio je, ako ne slušaš , uništiće te .

To je mesto “ najveća iluzija ikada stvorena “ , kazao je .

“ Smrt moga oca razbila je čaroliju kojom su me začarali “ , objasnio je komičar koji danas živi mirnim životom , na farmiPovremeno nastupa na malim , nerazvikanim mestima , ili pak iznenadi publiku spontanim nastupom na ulici.

Pogledajte video:

 

 

(Izvor: kurir.rs)

 

 

Pin It

 

 

Scroll to top