MILAN Gurović, bivši košarkaš i reprezentativac biće u petak priveden na saslušanje u Treće osnovno tužilaštvo u Beogradu zbog sumnje da je pretukao suprugu Tanju i njihovu šesnaestogodišlju ćerku Milicu, odnosno da je počinio nasilje u porodici. Nakon saslušanja, tužilaštvo će odlučiti o daljim koracima u istrazi.

Read more...

Atraktivna srpska voditeljka Ana Mihajlovski i jedan od najtraženijih srpskih glumaca Vuk Kostić pre dva meseca su navodno otpočeli romansu.

Read more...

Muzička zvezda i nekadašnji teniser poverili se bliskom okruženju da im je namera da život nastave u Majamiju, gde decenijama poseduju velelepno zdanje.

Read more...

Vest da je proslavljeni košarkaški reprezentativac Milan Gurović pretukao ženu i ćerku odjeknula je poput bombe.

Read more...

Nakon što je dobio krivičnu prijavu zbog nasilja nad suprugom i maloletnom ćerkom, bivši košarkaš Milan Gurović, za "Blic" je rekao da "supruga hoće da mu napakuje" incident, jer on želi razvod, a ona ne.

Read more...

Kada se spomene ime Mice Trofrtaljke mnogima odmah u sećanje naviru dvosmisleni, vrcavi hitovi kao što su "Davorike dajke", "I labavi ume da zabavi", "Predem vunu i kučinu", "Drž' se, ćerko, čvrstog kursa", "Rđavome kupcu i dlake smetaju" i mnogi drugi. Ipak, malo ko zna pevačicinu životnu priču.

Read more...

Pevačica Branka Sovrlić (63) tokom karijere stekla je veliko bogatstvo, ali iskreno priznaje da ima veliku žal: što nije postala majka.

Read more...
Scroll to top