Voditeljka Jovana Jeremić je otvorila vrata svog doma i pokazala kako provodi vreme kada je van kamera i televizije na kojoj stalno boravi!

Read more...

Bora Đorđević, muzičar i frontmen benda "Riblja čorba", navodno ima rak prostate, prenosi magazin "Svet".

Read more...

Snežana Savić osvrnula se na život i karijeru i otkrila da žali zbog pojedinih odluka, ali da je zaključila da se uprkos svemu u svojoj koži oseća odlično i da proživljava srećne trenutke kako na sceni tako i u porodičnom životu.

Read more...

Mirka Vasiljević i Vujadin Savić trenutno se nalaze na porodičnom odmoru, gde su se maksimalno posvetili svojim naslednicima, ali i jedno drugom, piše Story.rs.

Read more...

Pevačica Radojka Kecman uhapšena je zajedno sa državljaninom Švedske S. Ž. zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija i zaplenili veću količinu oružja i municije.

Read more...

Oliver Dragojević obećao je tokom života da nikada neće pevati u Srbiji, a sada je njegova udovica Vesna Dragojević priznala šta zna.

Read more...

Miloša Bikovića ćemo naredne godine gledati u filmu i seriji „Hotel Beograd”, a za „Blic” je otkrio da je snimanje ovih projekata završeno.

Read more...
Scroll to top