- Milicini roditelji su preminuli pre nekoliko godina. Ona je čim su je izvadili iz automobila vrištala da je niko ne dira, jer hoće da ide kod svoje majke - izjavio je Miličin prijatelj Nikola Lakić.

Read more...

Jelena Karleuša je često osporavana i kritikovana, ali ipak uspela je da izgradi zavidnu pevačku karijeru, a ono što niko ne može da joj ospori jeste da ima fantastičan osećaj za modu.

Read more...

Za njenog supruga kaže se da je veoma tajanstven, a za njeg glas kaže se da je vanvremenski,. Međutim, misteriozni muž naše pevačice Divne Ljubojević pojavio se sinoć u Beogradu i njih dvoje su ostavili sjajan utisak.

Read more...

Popularni pevač Nino Rešić preminuo je u 43. godini na današnji dan pre tačno 10 godina, izgubio je život od perforacije pankreasa, uzrokovane dugogodišnjem prekomernim konzumiranjem alkohola.

Read more...

Italijanka Arijana Rapaćioni (44), nekadašnja manekenka i voditeljka, u braku je sa našim legendarnim fudbalerom duge 22 godine, i dok zanosnim oblinama osvaja i u poznim godinama sada je otkrila kako je izgledala kada je bila dosta mlađa.

Read more...

Gost emisije „Intervju“ bio je najintrigantniji muzičar bivše Jugoslavije gospodin Borisav Bora Đorđević, pevač legendarne „Riblje čorbe“, kojoj je veran od samog osnivanja.

Read more...

Došlo je do neprijatne situacije kada je voditelj Siniša Medić u emisiji "Press pretres" postavio neprimereno pitanje Evi Ras, zbog čega je glumica napustila emisiju.

Read more...
Scroll to top