Iako mlad, Predrag Vasić ima trinaestogodišnju glumačku karijeru. Gledaoci su ga zavoleli kao malog Stanoja u “Montevideu”, a trenutno ga gledamo kao kompjuterskog znalca Kosku u tinejdžerskoj seriji “Moja generacija Z”.

Read more...

Anin partner nije bio gost emisije "Amidži šou", ali je zato sve pažljivo pratio iz publike.

Read more...

Jelena Tinska, srpska balerina bila je u braku sa Igorom Pervićem koji je umro jutros, a u jednom intervjuu je otkrila da je doživela nasilje.

Read more...

Vratila se iz Amerike gde je pre dva meseca rodila ćerku Petru i blista.

Read more...

Glumica Sloboda Mićalović i njen suprug i kolega Vojin Ćetković važe za jedan od najskladnijih parova na našoj javnoj sceni, a ona je odlučila da progovori o onim manje lepim stvarima u njihovom braku, za koje smatra da su sastavni deo jednog ljubavnog odnosa.

Read more...

Marija Šerifović je, u toku današnjeg dana, podigla veliku prašinu kada je putem društvenih mreža otkrila da je jedan od njenih kandidata, Adam Labunski, diskvalifikovan iz daljeg takmičenja zbog, kako je navela, "neprimerenog ponašanja".

Read more...

Serija "Pet" na RTS-u ne prestaje da izbacije kečeve iz rukava. Priča o pet žena čiji se životi nalaze u vrlogu kriminogenih struktura i krupnih prevara pokušavaju da raščiste dugove pokojnih muževa, očeva i braće.

Read more...
Scroll to top