Sergej Trifunović trebalo je sinoć uz Voju Brajovića da odigra predstavu "Voz" u Novom Sadu, međutim nakon samo pet minuta kako je predstava počela, glumci su se povukli sa scene. Kako se navodi, Trifunović se vratio da zamoli publiku za razumevanje, te je otkazao predstavu, jer se ne oseća dobro.

Read more...

Dubravka Mijatović majka je dve ćerke, ali kako svoj privatni život čuva daleko od očiju medija njene naslednice nikada nismo imali priliku da vidimo u javnosti.

Read more...

Vladimir Ilić Ila, reper i hiphoper, inače sin Milovana Ilića Minimaksa, retko se danas pojavljuje u medijima.

Read more...

Iako mnogi misle da javne ličnosti žive kao bubreg u loju, to polazi za rukom samo nekolicini najvećih pevačkih i glumačkih zvezda, kada je Srbija u pitanju. Popularnost na našem podneblju prilično je disproporcionalna zaradi, zbog čega smo odlučili da istražimo koliko košta životni stil jedne pevačice.

Read more...

Slavko Banjac, pevač prave dobre narodne muzike, zvezda s početka devedesetih, vratio se na scenu posle 23 godine novim albumom u izdanju PGP RTS-a. Slavko Banjac otkriva gde je bio i šta je radio, šta želi, zašto se vratio...

Read more...

Glumica Snežana Savić danas ističe da je srećna žena koja u životu ima sve. Uspešna je, porodica joj je zdrava, a ćerka Anita Lazić najveći joj je oslonac.

Read more...

Petar Božović, srpski proslavljeni glumac, zna da čizma glavu čuva, ali i da vunene čarape, neizbežni detalj u odevanju srpskog seljaka, najbolje greju u hladnim danima.

Read more...
Scroll to top