Zdravko Čolić važi za miljenika žena, ali njegovo srce već decenijama pripada supruzi Aleksandri, s kojom ima dve ćerke.

Zdravko i Aleksandra venčali su se 2001, a u braku su dobili Unu i Laru. Supruga slavnog pevača retko se pojavljuje u javnosti.

- Venčali smo se na Prvi maj potpuno spontano, svi su mislili da je skrivena kamera, jer smo pošli na uranak. Dugo smo bili u vezi, pa je to bilo ili dža ili bu. Poštovanje i prijateljstvo mora da postoji. Veze koje duže traju, za onog ko može da ih izgura, nisu nekad loše, u smislu zajedničkog života - rekao je tada Zdravko.

 

Tu je da ga prati u svakom koraku iako se retko kada pojavljuje u javnosti.

- Od samog početka sam znao da ću sa Aleksandrom da provedem ostatak života. Toliko dugo smo zajedno, a nijednom nisam posumnjao u to, što je zaista predivno. Verujem da nije ni ona u mene. Aleksandra je brzo shvatila šta sve nosi brak sa mnom i nijednom se nije požalila. Naprotiv, konstantno mi pruža podršku i na tome sam joj zahvalan - kaže Čola.

Zdravko Čolić žena, Aleksandra Čolić

*Zdravko i Aleksandra Čolić, Foto: RAS Srbija

U skladnom braku uživaju 17 godina, a sa Čolom Aleksandra ima dve ćerke- Unu i Laru. O tome da li je prema ćerkama popustljiv jer je često odsustvovao od kuće, kaže:

- Verovatno ima nečega i u tome, ali ja sam od njihovog rođenja bio popustljiviji roditelj. Možda zato što su devojčice, a kažu da je veza između oca i ćerki uvek posebna. Mojoj ženi Aleksandri nije bilo teško da preuzme ulogu strožeg roditelja, iako ih ona voli najviše na svetu.

Scroll to top