Nataša, ćerka Dragana Kojića Kebe je godinama u Americi i ne sme da izađe iz te zemlje.

Naime, ona već nekoliko godina boravi tamo, ali kako radi na “crno” kada bi napustila zemlju više nikada ne bi mogla da se u nju vrati.

Ona trenutno pohađa Berkli univerzitet u Kaliforniji, a uporedo gradi i muziču karijeru.

 

- Nataši roditelji mnogo nedostaju i svaki put kada imaju mogućnosti i slobodnog vremena posete je u Americi. Čak je nedavno njen rođeni brat dolazio ovde i bio je jako oduševljen. Ona iznajmljuje stan, živi od toga što komponuje muziku za pojedine pevače koji nemaju veliku karijeru. Nije joj lako jer nema podršku ni jednog člana porodice, pokušava da gradi svoju karijeru i uspeh bez bilo čije pomoći. Ali sa druge strane, pošto je tamo otišla kao stimpendista, ukoliko napusti zemlju u narednih deset godina, više nikada neće moći da se vrati u Ameriku - otkriva izvor dobro upućen u priču.

Nataša Kojić

*Nataša Kojić, Foto: Instagram

I dok su brojni pomislili da se Kebina naslednica bavi nekim sumnjivim poslom u Americi, on je rešio da stavi tačku na takve glasine i poručio svima sledeće:

- Mojoj ćerki pokušavaju da nanesu bol, a mene i moju Olju da diskredituju kao roditelje. Nataša je vaspitana na pravi način i ova hajka ne može umanjiti doprinos nas kao roditelja. Moja ćerka je diplomirala na muzičkoj akademiji sa desetkom, a onda u Americi završila Berkli i to kao stipendista. Nedavno je učestvovala u rijaliti programu “Milioner mačmejker”. To je zabavna, duhovita emisija, a po Srbiji u medijima kažu da se moja ćerka prodaje za pare - ispričao je davne 2014. godine Keba kada je Nataša odlazila za Ameriku.

Podsećanja radi, Nataša se takođe nije pojavila na svadbi brata Igora i Severina, ali se iz tog razloga uključila preko “Skajpa” i iz Amerike čestitala svadbu.

(Izvor: Alo.rs)

Scroll to top