Milica Pavlović, jedna od najatraktivnijih i najpopularnijih pevačica, važi za nekoga ko žari i pali scenom svaki put kada se pojavi.

Kako zbog spektakularnog nastupa koji priredi svojoj publici, tako i zbog svog izgleda, koji mnoge obara sa nogu.

Ipak, ono što joj malo fali, a devojci sreću kvari, jeste činjenica da je i dalje sama. Kako kaže, ona još nije zaljubljena, a pored činjence da je sama, priznaje da bi mnogo volela da se ostvari i u ulozi majke, ukoliko bi pronašla pravog muškarca.

 

Bez obzira na to što jaču polovinu nema kraj sebe, najveću podršku i oslonac Milici su pružili baka i deka, sa kojima ima odnos satkan od ljubavi i razumevanja.

Svoje detinjstvo provela je sa njima, a oni su je, kako kaže, previše razmazili.

- Poštedeli su me svega i zato sam danas dete debil - sa osmehom je rekla Pavlovićeva, a potom ispričala na koji način joj baka kaže da joj je vreme za udaju.

- Pošto je ona blago senilna i onda ona zaboravi i da sam ja u Beogradu i da sam pevačica, malo je podsetim i onda se ona vrati u kolosek. Kaže mi: „Čekaj, koliko ti beše imaš godina?”, ja joj kažem: „Sad ću, bako, 26”, a ona kaže: „Kuku, gotovo” - rekla je Milica u emisiji „Premijera” i dodala da je danas malo pravih muškaraca.

Milica Pavlović proslavila rođendan

*Milica Pavlović proslavila rođendan, Foto: Društvene mreže

- Problem je u tome što je nestalo pravih muškaraca, nestalo je džentlmena. Danas je sramota pomeriti devojci stolicu, sramota je uzeti njen kaput... To je nešto što fali - iskrena je pevačica, koja dodaje da joj zbog dužeg samačkog života niko ne bi poverovao čak ni kada bi otkrila da je našla dečka.

- Pretpostavljam da mi dva meseca niko ne bi verovao da je to onaj pravi, nego bi me sigurno pratile rečenice poput: „Ma to je ona našla zbog medija, ko zna šta ona krije u rukavu” - ističe Milica.

Dok je baka svakodnevno pita da li je našla nekog momka i kada će se udati, Milica je nedavno za „Alo!” govorila da je deda ipak malo drugačiji po tom pitanju.

- Deda je više u fazonu da ću ja reći sama kada dođe vreme za to - rekla je tada Milica.

(Izvor: Alo.rs)

Scroll to top