Poznati pevač Aleksandar Vuksanović, poznat kao Aca Lukas, obratio se supruzi Sonji putem objave na društvenoj mreži “Fejsbuk”.

 Njegovu izjavu prenosimo u celosti.

 

“Moja izjava...ili pismo...ustvari najbolje preporuka! Draga moja ljubavi, doduše bivša! Uvek si volela medije i da se slikaš! uz mene ti je to dobro išlo! ovo što sada radiš sa svojim PR-om, (samo ne znam šta će tebi PR) tvojom lažnom drugaricom Nemanjom Pajićkom, u najmanju ruku je nefer da ne kažem grozno, prema nekom ko je kakav god da je ipak otac tvog deteta!

Ja ću majci svog deteta, ipak ostaviti da se bavi onim što najviše voli i od mene niko neće ćuti ništa ružno o tebi, jer ipak si majka moga deteta! Ostavljam ti medije, druži se sa njima, nameštaj afere ocu svog deteta, uz pomoć tvoje muške drugarice Pajićke! Propagiraj se reklamiraj se, tvoja "predstavnica za štampu te za sada odlično savetuje! Baš vam je dobro krenulo!!!!

Ne sekiraj se nisi ni prva ni poslednja kome je ova spodoba i nastrana bezdlaka nakaza, isprala mozak i uništila porodicu!!! To mu je posao! Ja te neću ni dirati ni odgovarati! Želim ti sve najbolje! P.S. Gospođa Nemanja Pajić direktorka Adria Media Grupe, i Kurira, podguzna mušica Ace Rodića!!!”, piše na “Fejsbuk” stranici pevača.

(Izvor: Novosti.rs)

Scroll to top