BalkansPress

Dobro došli!

Nenad Okanović je publiku osvojio svojim komičarskim darom, a njega je pridobila i čini se dobila za ceo život Željana sa kojom je od 2004. u braku.

Željana i Nenad su pravi primer da ljubav može da pobedi vreme. Upoznali su se u gimaziji, kao srednjoškolci su i počeli vezu. I danas su zajedno.

PROČITAJTE: PEVAČICA STOJA I NjEN SUPRUG PRIVEDENI NA GRANICI Prenosili falsifikovane novčanice u vrednosti od 7.000 evra

 

Nenad je od mladića iz Ljubovije postao poznato glumačko ime. Put do njegovih uspeha vodio je preko studija glume koje je završio 2003. u klasi Mirjane Karanović.

Na premijeri filma

 *FOTO: RAS SRBIJA

Među njegovim najzapaženijim uloga su role u seriji "Selo gori, a baba se češčja" ( u kojoj je bio čuveni sin Dragan), u predstavama "Paklena pomorandža", "Leptirica", "Zločin i kazna", kao i u filmovima "Vir" i "Guča".

 

Privatno igra ulogu muža i tate, sa Željanom je dobio dvojicu sinova Danila i Trifuna. Porodica prati Okanovića kroz sve njegove profesionlane izazove. Kako kroz glumu, tako i kroz produkciju.

Željana vodi računa da u kući sve bude kako treba

 *FOTO: GORAN SRDANOV / RAS SRBIJA

A Željana zbog izgleda i prirodne lepote osvaja brdo komplimenata. Čim se pomene Okanović, mnogi pomisle i na njegovu lepu suprugu.

(Izvor: zena.blic.rs)

Scroll to top