BalkansPress

Dobro došli!

Reditelj Dragan Bjelogrlić uslikan je dan posle krađe kako se kupa u Bečićima pokušavajući da mu nemili događaj ne pokvari odmor.

Bjela je, kako saznajemo, pre dolaska na koncert Željka Joksimovića bio na večeri u Budvi, gde je platio ceh i otada više nije video novčanik u kojem su mu pored keša bile sve platne i kreditne kartice. Da nešto nije u redu shvatili smo sutradan kada smo Dragana zatekli na plaži gde je između kupanja sve vreme telefonirao.

 

- Bjelogrlić je pokušavao da dobije konobare u restoranu gde je sedeo pre koncerta, kao i ljude u diskoteci gde je Željko imao koncert kako bi se raspitao da mu neko nije pronašao dokumenta. On je pozivao i neke prijatelje da mu pomognu, kao i banke u kojima ima otvorene račune kako bi stopirao korišćenje kartica. Bilo je jasno da je Bjelu čitava situacija potresla, ali se trudio da ostane miran i staložen kako ne bi sebi pokvario odmor - priča naš izvor koji se zatekao na licu mesta.

*Foto: Zoran Ilić / RAS Srbija

Kao i svake godine, Bjelogrlić odmara u luksuznom hotelu sa privatnom plažom, ali to nije sprečilo našeg paparaca da ga uslika. Dragan je nakon obavljenih telefonskih razgovora odlučio da se rashladi, pa je zaplivao. Iako tokom godine, kada uglavnom na setovima drži rediteljsku palicu, nije mnogo fizički aktivan, Bjela je u i te kako dobroj kondiciji jer se u vodi zadržao više od pola sata, a sve vreme je plivao i to brzim tempom. Možda je to bio način da odagna stres koji proživljava zbog krađe, ali u svakom slučaju mu je pomoglo jer je ostatak dana proveo na plaži uz hranu i piće kao da se ništa nije dogodilo.

Kako saznajemo, Bjela je uspeo da stopira korišćenje kartica na vreme.

- Sudeći po onome što sam čuo iz razgovora, on zbog dokumenata nestanak novčanika mora da prijavi policiji kako bi mogao normalno da se kreće Crnom Gorom. Sreća u nesreći je da mu je izgleda pasoš bio u hotelskoj sobi, ako sam dobro razumeo kada je pričao jednom prijatelju - ističe naš izvor.

(Izvor: Blic.rs)

Scroll to top