BalkansPress

Dobro došli!

Potpredsednicu Vlade Srbije i ministarku građevinarstva, infrastrukture i saobraćaja Zoranu Mihajlović navikli smo da viđamo na putevima i gradilištima ili u Vladi Srbije na sastanicima. Ali, "Blic puls" imao je priliku da Zoranu upozna i van tog oficijelnog dela, privatno kao ženu koja priznaje da je u životu pokreće ljubav, i koja voli, kao i mnoge žene, modu.

Iako je srećno zaljubljena već 27 godina, Zorana gotovo nikada ne priča o emotivnom partneru, biznismenu Vladimiru Atanackoviću. Svoj privatni život krije daleko od očiju javnosti, a za naš magazin otkrila je neke detalje romanse.

 

Ona i Vladimir, ili Ada, kako ga zove, upoznali su se i zavoleli još u srednjoj školi. Bili su drugovi, a onda se u trećoj godini rodila ljubav koja je trajala sedam godina. Nakon što su maturirali, putevi su im se razdvojili. Vladimir je otišao u van Srbije na usavršavanje i nije se vratio, a Zorana se u međuvremenu udala i rodila sina Dragana. A onda su se posle dve decenije za jedno novogodišnje veče ponovo sreli i osećanja su se vratila.

Foto: Mitar Mitrović / RAS Srbija

- Ada je moja prva ljubav, koja traje evo već 27 godina. Imali smo period kada smo bili razdvojeni, živeli smo odvojene živote i probali nešto novo. A onda smo se ponovo našli i shvatili da je to je to. Možda je baš to razlog našeg opstanka, to što smo se sada kao zreli ljudi sreli i što znamo šta hoćemo - kroz osmeh kaže Zorana.

Foto: Promo

Ona i Vladimir započeli su zajednički život pre pet godina, a sa njima je i Zoranin petnaestogodišnji sin Dragan.

Iako njen radni dan traje mnogo duže nego nekim drugim ženama, Zorana nađe vremena i za sebe, kafu sa prijateljicama, razgovor sa sinom, romantičnu večeru ili odlazak u pozorište sa Adom i izlaske. U kafani ne propušta priliku da naruči pesmu Zdravka Čolića "Što ti dadoh" jer je obožava. Zorana priznaje da kada napusti fotelju ministra, želi da vodi uobičajen život jedne žene, majke i prijateljice.

(BalkansPress / Blic.rs)

Scroll to top