BalkansPress

Dobro došli!

Ukoliko redovno posećujete pozorište, onda ste je sigurno gledali na daskama koje život znače u Pozoršitu na Terazijama, Madlenijanumu, ali i pozorištu Puž. Međutim, poznata glumica osvojila nas je i svojim filmskim ulogama  u filmovima "Mala noćna muzika“, "Jagoda u supermarketu“, učestvovala je i u projektima „Šumska škola“ i „Zaboravljeni umovi Srbije", a pojavila se i u seriji "Andrija i Anđelka".

 

Srpska glumica SnežanaJeremićNešković ima uspešnu karijeru, divnog supruga, a velika želja bila joj je da se ostvari i kao majka. Želja joj je ispunjena, ali je subina imala za nju drugačije planove, pa joj je najveća sreća oduzeta kada joj je sin preminuo samo sedam dana nakon rođenja.

 

Maleni Mihajlo je usled srčanih problema izgubio borbu za život, a Snežani i njenom suprugu PredraguNeškoviću ostala je ogromna praznina u srcu, tuga i bol. Kada su smogli snage da nastave život, usledila je nova borba za potomstvo.

Lepa glumica je prošle godine ponovo ostala u drugom stanju, a u aprilu ove godine rodila je ćerkicu Juliju.

Julija je začeta veštačkom oplodnjom, baš kao i njihov tragično preminuli sin, pa su glumica i njen muž od trenutka kada su saznali za trudnoću pa sve dok nisu ugledali svoju naslednicu strepeli da li će sve biti u redu, ipak ovoga puta sreća je bila na njihovoj strani.

(BalkansPress / PulsOnline)

Scroll to top