Eva, koja je poznata kao osoba koja nema dlake na jeziku, u razgovoru za "Alo!" je osula paljbu na mlađu koleginicu Jelisavetu Orašanin.

Naime, iako je venčanje glumice Jelisavete Orašanin i košarkaša Miloša Teodosića od strane ovdašnjih medija okarakterisano kao događaj godine, na Evu je mlada glumica ostavila mlak utisak. 

 

- Jelisavetu Teodosić isključivo znam po ljubavnim aferama, a ne kao svoju koleginicu. Ona je pre ovog košarkaša, bila sa Vukom Kostićem. Sad se dobro uvalila...Pozdravljam njenu odluku da ostane u glumi, jer ovaj njen muž hoće da je vodi u Ameriku. I treba da radi na karijeri - kaže Eva i dodaje da nijedano ostvarenje crnokose glumice nije imala priliku da pogleda.

Nebojša Glogovac

Nebojša Glogovac, Foto: Z. Lončarević

Ništa manje nije bila oštra ni prema kolegi Nebojši Glogovcu, koji je nedavno postao glavna tema tabloida jer je Svetlanu Cecu Ražnatović i Daru Bubamaru pežorativno nazvao junakinjama našeg doba, odnosno tužnom realnošću današnjice kojom dominiraju silikonske grudi i zadnjica.

- Osobi koja se bavi visokom kulturom ne priliči da proziva pevačice koje narod obožava. On je svojim izjavama pljunuo na svoj narod. Za Cecu je pežorativno rekao da je Šekspir današnjeg vremena...Po njegovom mišljenju, on može da igra Šekspira, a Ceca ne, iako je narod obožava. Nekada sam mu davala najviše ocene na glumačkim festivalima, a sada me je razočarao - oštra je bila glumica i osvrnula se na Glogovčevu ulogu homoseksualca i tranvestita u filmu “Ustav Republike Hrvatske” za koju je dobio Zlatnu arenu na festivalu u Puli.

 

- Moj otac je bio homoseksualac i zbog toga sa porkrićem mogu da komentarišem njegovu ulogu u ovom filmu. Glogovac je te ljude predstavio kao idiote! Nisu jaka šminka i prenaglašenost u ponašanju ono što karakteriše homoseksualce, to je jedostavno nakaradno - oštra je bila glumica za kraj.

Piše knjigu o životu u majčinoj utrobi!

Eva Ras trenutno radi na novom romanu u kome će opisati svoj život u majčinoj utrobi. Naime, Eva je po rođenju izgubila sestru bliznakinju,koja je rođena sa 350 grama.

- Čitav život se sećam života u majčinom stomaku, dok sam bila sa sestrom. Svi su mi govorili da sam luda, a sada ih ja demantujem. Naučnici su otkrili da fetusi međusobno komuniciraju i da čovek može da se vrati u stanje kada je bio u plodovoj vodi. Čitav život mi ljudi govore kako sam se ja izvukla, a sestra nije preživela, kao da sam ja kriva. Sada je došao red da posvetim knjigu mojoj preminuloj sestri - kaže glumica koja je objavila na desetine knjiga.

(Alo.rs)

Scroll to top