Veza Katarine Radivojević i oskarovca Benisija del Tora punila je novinske stupce davne 2011. godine, a glumica je nedavno prvi put progovorila o ovoj romansi, ali i o razlozima zašto njihova veza nije uspela.

Naime, kako je otkrila, Katarina je pre sedam godina napustila Srbiju na vrhuncu popularnosti i otisnula se u Ameriku zbog ljubavne veze sa slavnim glumcem. 

 

Glavni pokretač za odlazak nisu bile velike poslovne ponude i obećana karijera, već ljubavna priča koju sam živela. Moje pravilo glasi da svoju intimu čuvam samo za sebe, i to će zauvek biti tako. Radilo se o velikoj ljubavi s moje strane, ali ja u ljubavi uvek dajem sve od sebe.

Povezivali su me sa raznim muškarcima i nije mi uvek bilo lako da se nosim sa tim, ali nisam mogla da na spekulacije odgovaram time što bih otkrivala s kim sam u vezi - rekla je Katarina za „Gloriju” i dodala da se veza raspala onog trenutka kada nije želela da pristane na kompromis.

Benisio del Toro

*Benisio del Toro, Foto: Profimedia

- Ono o čemu ja maštam danas jeste da imam normalnu, zdravu, zaokruženu porodicu. Ne želim odnos sa kompromisima. Znala sam šta hoću u tom trenutku i htela sam kompletnu priču, sve ili ništa. Kada sam shvatila da je to nemoguće, nastavila sam dalje. Nikada nisam htela da budem žena koja živi život svog muškarca, već sam razmišljala o tome kako se on uklapa u moj. Vezu posmatram kao odnos žene i muškarca koji dopunjuju jedno drugo. Za mene jedino to ima smisla - zaključila je na kraju lepa glumica.

(Izvor: Alo.rs)

Scroll to top