BalkansPress

Dobro došli!

Naime, Tajčin suprug Metju Kameron sa kojim godinama živi u Americi operisan je tokom vikenda, a njegova supruga je u isto to vreme završila na operacionom stolu. Metju nije želeo da pojasni šta se dogodilo sa Tajči, ali je opisao sopstveno bolno iskustvo. Njemu su uklonili 740 mililitara vode iz plućne maramice, a tolika količina vode koja mu je pritiskala srce je šokirala i lekare.

- Bol pre samog zahvata bila je brutalna... Zbog operacije su morali da me skinu sa morfijuma i to je bilo neizdrživo. Nisam mogao da dišem, srce bi počelo ludački da mi lupa usled pokreta rukom, nisam bio u stanju ni suzu s lica da obrišem - napisao je Kameron, a prenosi "24sata.hr".

 

Metju je potom otkrio da je Tajči u isto to vreme bila u bolnici zbog zahvata koji je unapred planiran.

Foto: Instagram

- Razočaran sam i tužan jer nisam mogao da budem uz nju jer se upravo ona pokazala kao najveći borac u ovoj mojoj priči - verujte, njoj je puno teže da se brine za mene i bespomoćno me gleda kako se mučim, nego što je meni da proživljavam ovo što proživljavam - napisao je, a njegova supruga na to je komentarisala: "Dok su me ubadali iglama, osetila sam samo mali deo onoga kroz što moj suprug prolazi već mesecima. Divim mu se jer nijednom nije pokleknuo, nije se predao, nije dozvolio strahu da ovlada njime i oslabi ga... U njemu je sva sila i snaga života - napisala je nekadašnja pevačica.

Podsetimo, legendarna pevačica proživljava porodičnu dramu jer je njenom suprugu Metjuu dijagnostifikovan rak pluća i potrebne su im donacije.

Scroll to top