BalkansPress

Dobro došli!

Aleksandar Saša Đođrević vratio se sa svojom srebrnom ekipom u Srbiju. I odmah je bio u centru pažnje.

Voleli smo ga dok je igrao, volimo ga i kao selektora. Sve vreme je uz njega supruga Seka, sa kojom je 22 godine u braku.

 

Sale i Seka upoznali su se slučajno. Sreli su se kada je ona stopirala, a on je stao kako bi je povezao. Prvi susret pretvorio se u vezu, a onda i u brak.

Sale i Seka 2009. godine u Beogradu

 *SALE I SEKA 2009. GODINE U BEOGRADU / FOTO: DEJAN ŽIVANČEVIĆ / RAS SRBIJA

I dok je Sale sa ekipom osvajao i svetski i evropski sportski vrh, njegova žena je polako počela da osvaja simpatije. Primetili su mnogi da veoma atraktivno izgleda pa se našla na listama najlepših supruga naših sportista. A kako je naša košarkaška zvezda menjala timove, od Partizana, Olimpije Milano, Fortituda, preko Portland,a Trejlblejzersea, Barselona, Reala Madrida do Skavolinija, Seka ga je u stopu pratila.

 

Dobili su dve ćerke Tesu i Taru, i dok je on i dalje ostao u žiži interesovanja, ona se povukla iz javnosti. Pojavila se najčešće kada prati Sašu na njegovim sportskim putovanjima, pojavila se i na Instagramu.

A post shared by Lucijana Ra (@lucijanara) on

Lepa je Seka kao i uvek, zapravo isto izgleda kao što je izgledala pre nekoliko decenija kada je javnost u Srbiji upoznala sašu i njegovu najveću ljubav.

A post shared by Lucijana Ra (@lucijanara) on

Seka ima i veoma prepoznatljiv stil koji, takođe, ne menja godinama. A taj stil je vrhunski, odaje njen sjajni modni ukus. I dalje je jedna od najatraktivnijih partnerki naših istaknutih sportista.

Scroll to top