Ko bi mogao da zaboravi traumatične snimke na kojima se Zerina Hećo baca po podu, izvija telo, kolači oči i urla iz sveg glasa dok Alen Azarić navodno vrši obred egzorcizma nad njom. Ipak, nakon izlaska iz rijalitija "Parovi", ona otkriva da je sve to zapravo bila najobičnija prevara.

Naime, ona je, revolitrana pretećim pozivima sa nepoznatog broja, odlučila da kaže celu istinu, te je, putem Fejsbuk naloga, ispričala da je tek nakon razgovora sa psihijatrima shvatila da je ono što Alen radi "najobičnija hipnoza".

 

Iako, kako su joj objasnili psihijatri, nije smela da bude podvrgnuta hipnozi, u kojoj ponovo preživljava svoju najveću životnu traumu, duže od tri minuta, Azarić ju je u ovom stanju držao čitavih 40 minuta, ona nema osnova da ga tuži za naneti duševni bol, budući da je sama pristala na to.

U nastavku pogledajte celo Zerinino obraćanje javnosti u kom govori o tome da je celu ovu priču odlučila da podeli sa ljudima kako bi zaustavila prevare kojima se Alen Azarić, prema njenom mišljenju, služi.

Scroll to top