BalkansPress

Dobro došli!

Jovana Joksimović, supruga pop zvezde Željka Joksimovića, donela je juče na svet bliznakinje Anu i Srnu. Popularna voditeljka porodila se u ranim jutarnjim časovima carskim rezom, u jednoj privatnoj klinici u Beogradu.

Porođaju je prisustvovao i njen suprug Željko. Popularni bračni par iskeširao je 400.000 dinara za porođaj.

 

"Željko je želeo da se Jovana porodi u najboljim uslovima, te je za suprugu iznajmio jednokrevetni apartman. Oboje su izrazili želju da Jovanu porodi ginekolog Aleksandar Ljubić, jer joj je on vodio i prvu trudnoću i u njega imaju najviše poverenja. Željko je bio uz Jovanu ceo dan, jer su im doktori rekli da bebice stižu nakon ponoći, a on je žarko želeo da prisustvuje porođaju. Samo nekoliko puta je otišao do kuće, a nakon kratkog odmora bi se vraćao u bolnicu da bude sa suprugom", rekao je izvor blizak paru I dodao:

"Jovana se porodila oko dva sata iza ponoći, a on nije želeo da propusti dolazak na svet svoje dve devojčice. Željko je čak i nakon porođaja ostao u bolnici, a kada se Jovana probudila, prvo je ugledala njega i bebice", kaže naš izvor i objašnjava zašto se devojčice zovu Srna i Ana.

"Izabrali su lepa i tradicionalna srpska imena, koja se melodično slažu sa prezimenom Joksimović", otkriva naš izvor.

Nekoliko sati nakon što je dobio dve ćerke, Joksimović je radosnu vest podelio sa fanovima na društvenim mrežama.

"Svet je od danas bogatiji za još dve divne devojčice. Anu i Srnu. Dobro nam došle, drage princeze", napisao je na svom Tviter profilu pevač, koji sa popularnom voditeljkom već ima sina Kostu.

Inače, Joksimovići su za porođaj u privatnoj klinici izdvojili 400.000 dinara. Naime, samo porođaj carskim rezom u toj privatnoj klinici košta 359.000 dinara, dok se prisustvo oca u sali plaća dodatnih 12.000 dinara, a i cena jednokrevetnog apartmana je bila na spisku dodatnih troškova.

(Alo.rs)

Scroll to top