BalkansPress

Dobro došli!

Tri zajmodavca došla na vrata Ramadanovskom i tražili novac koji im duguje već pet godina.

Džej Ramadanovski zbog kockarskih dugova umalo da ostane bez krova nad glavom!

Pevač je jedva uspeo da zadrži svoj stan na Dorćolu, koji su zelenaši pokušali da mu oduzmu zbog duga od pre pet godina!

 

- Tri muškarca pokucala su mu na vrata i tražila da im vrati pare. Pošto je bio nedostupan kad su ga zvali telefonom, došli su mu lično na kuću. Bili su besni jer su mislili da namerno gasi telefon kako bi ih izbegao, ali Džej im je objasnio da to uvek radi kad spava. Insistirali su da dobiju svoj novac! Pevač im je objasnio da trenutno nema toliku sumu kod sebe, a oni su ga napali da proda stan ili da ga prepiše na jednog od njih, što je mnogo veća vrednost u odnosu na onu koju duguje - otkriva izvor i dodaje da se Džej razbesneo kad je čuo njihov predlog.

- Skočio je na njih i objasnio im da od te ponude nema ništa! Situacija je bila napeta, ali na kraju je Džej pozvao prijatelja i zamolio ga da mu hitno pozajmi novac. Tako je uspeo da vrati deo duga, ali ima još dosta da vraća. Otad se folker dosta promenio. Više se ne kocka, brine o porodici, maksimalno je posvećen unuku Adrijanu i stalno je u studiju - kaže jedan folkerov prijatelj.

(BalkansPress / Alo.rs)

Scroll to top