BalkansPress

Dobro došli!

Njihova imena sigurno znate. Čak i ako ste apolitični, političari koji se gotovo svakodnevno pojavljuju u javnosti i medijima su oni koji trenutno vladaju Srbijom. Ili su nekada vladali. A da li znate kako izgledaju njihove lepše polovine koje su im najveća podrška i daju im "vetar u leđa"? Znate kako se kaže: "Iza svakog uspešnog muškarca, stoji žena". Pogledajte ko su Ana Stefanović, Sanja Dačić, Nataša Vulin i Jelena Jovanović.

 

Nebojša Stefanović, Ana Stefanović

*Foto: RAS Srbija

Ana Stefanović(devojačko Filipović) supruga je ministra unutrašnjih poslova. Venčali su se 2009. godine, a 2012. godine rodila se ćerkica Nina.

Aleksandar Vulin, Nataša Vulin

*Foto: RAS Srbija

Interesantno je da se Ana Stefanović često druži sa Natašom Vulin, suprugom ministra Aleksandra Vulina.

 

Vuk i Nataša Jeremić

*Foto: M. Jošida / RAS Srbija

Nataša Jeremić, supruga Vuka Jeremića, oduvek je lepotom privlačila poglede. Još dok je radila kao TV lice, često je dobijala komplimente na račun izgleda.

Čedomir i Jelena Jovanović

*Foto: Dušan Milenković / RAS Srbija

Kada pravimo ovu listu, ne možemo da izostavimo možda najseksepilniji par na političkoj sceni Srbije. U pitanju su Čedomir Jovanović i Jelena Jovanović. Koliko god da je Čedomir fizički aktivan, toliko ga u stopu svakodnevno prati Jelena, sa kojom političar ima četvoro dece.

Jelena voli da pliva, roni, boksuje, trči i rezultati su i te kako vidljivi na njenom telu. Važi za najzgodniju ženu političara i kada se sa suprugom pojavi na nekom događaju, sve oči često budu uprte u nju.

 

Branko Ružić, Ana Ružić

*Foto: RAS Srbija

Branko Ružić, poslanik SPS pojavio se sa suprugom Anom Ružić na koncertu Ane Bekute. Ana je bila direktorka u jednoj fabrici neko vreme.

Ivica Dačić, Sanja Dačić

*Foto: RAS Srbija

Sanja Dačić, supruga ministra spoljnih poslova Ivice Dačića rodila je dvoje dece - Luki i Andreu. Ivica je jednom prilikom rekao da je Luka ratno dete, jer je njegova supruga Sanja za vreme bombardovanja trudnoću provela u skloništu.

(BalkansPress / Blic.rs)

Scroll to top