Malo je poznato za koga su udate i u kakvom su zapravo braku naše poznate političarke. Kada govorimo o politici uglavnom se priča o ženama političarara čija lepota osvaja.

PROČITAJTE: Sonja Biserko nam opet zabila NOŽ u LEĐA: "Srbija je kriva za sav haos u regionu!"

Jedna je srećno razvedena, jedna mlada političarka se udala ni manje ni više za svog šefa, a pojedine su se zaljubile na prvi pogled.

Pogledajte ko su "jače" polovine naših uticajnih političarki.

 

Sanda Rašković Ivić i Aleksandar Ivić

*Foto: RAS Srbija

Političarka Sanda Rašković Ivić sreću je pronašla uz akademika i matematičara Aleksandra Ivića. Oni imaju troje dece, ćerku Anu i sinove Dražena i Jovana.

Jelena i Dragan Trivan

*Foto: RAS Srbija

Direktorka Službenog glasnika i nekadašnja potpredsednica Demokratske stranke bila je u braku sa prof. dr Draganom Trivanom koji je vlasnik Protecta group Beograd.

 

Slavica Đukić Dejanović i Ranko Dejanović

*Foto: RAS Srbija

Upoznali su se 1992. u hotelu „Jugoslavija“, poslednje večeri nekog kongresa psihijatara, na kojoj je bilo muzike. Oboje su bili razvedeni, ona je iz prvog braka imala sina Dušana, on dva sina i ćerku. To je, kako je on otkrio u jednom intervjuu, bila ljubav na prvi pogled.

Venčali su se 1994, a dugo se prepričavalo da je ona za rođendan dobila luksuzni auto potpuno okićen orhidejama. Ranko kaže da je Slavica prava porodična žena, te da joj zbog toga rado kuva, pegla i sprema kuću.

Milica Đurđević i Stefan Stamenkovski

*Foto: RAS Srbija

Mlada političarka Milica Đurđević, član Predsedništva i portparol „Zavetnika", ovog leta se udala za predsednika tog pokreta Stefana Stamenkovskog (levo na slici). 

Milica i Stefan su u skladnoj vezi već osam godina, a dugo se nije znalo da je njen partijski šef ujedno i njen dečko.

 

Zorana Mihajlović

*Foto: RAS Srbija

Potpredsednica Vlade Srbije i predsednica koordinacionog tela za rodnu ravnopravnost srećno je zaljubljena već 27 godina u biznismena Vladimira Atanackovića.

- Ada je moja prva ljubav, koja traje evo već 27 godina. Imali smo period kada smo bili razdvojeni, živeli smo odvojene živote i probali nešto novo. A onda smo se ponovo našli i shvatili da je to je to.

Možda je baš to razlog našeg opstanka, to što smo se sada kao zreli ljudi sreli i što znamo šta hoćemo - ispričala je za "Blic puls" Zorana Mihajlović.

Ona i Vladimir započeli su zajednički život pre pet godina, a sa njima je i Zoranin petnaestogodišnji sin Dragan.

 

Maja Gojković

*Foto: Oliver Bunić / RAS Srbija

Predsednica Narodne skupštine, Maja Gojković je nakon fakulteta upoznala slikara Igora Vlaisavljevića u koga se zaljubila na prvi pogled. Nije tajna da se između njih odvijala prava velika ljubav. Ona i Igor su živeli zajedno, a od toga su tri godine u formalnom braku.

Igor Vlaisavljević

*Foto: Facebook

(BalkansPress / Blic.rs)

Scroll to top