Za njenog supruga kaže se da je veoma tajanstven, a za njeg glas kaže se da je vanvremenski,. Međutim, misteriozni muž naše pevačice Divne Ljubojević pojavio se sinoć u Beogradu i njih dvoje su ostavili sjajan utisak.

Prilika da ih vidimo zajedno bila je revija dizajnera Igora Todorovića. Kada pričate sa Divnom, muzika mora da bude jedna od glavnih tema. Pevačica nam je otkrila da li nakon sjajne obrade pesme "Od kada tebe volim ja" Momčila Bajagića Bajage, sprema još neku sličnu obradu.

 

"Biće nešto poput te obrade, ja se nadam do kraja godine, ili recimo najkasnije do februara", rekla nam je Divna.

Divna Ljubojević i njena ljubav

*Divna Ljubojević i njena ljubav Foto: Milan Ilić / Ras Srbija

Dok čekamo novo muzičko iznenađenje, ne zaboravljamo koliko se njen glas savršeno uklopa sa Bajaginim tekstom. Savršeno se Divna "uklapa" i sa svojim suprugom.Izgledaju kao jedan izuzetno skladan par, usklađen i po stilu odevanja, pa su oboje sinoć poneli lanenu odeću, on košulju, ona lan od glave do "pete". Tolika podudarnost niej slučajna.

"Dovoljno je da se on i ja pogledamo, i naši pogledi govore više od bilo koje reči", rekla nam je Divna kako teče komunikacija između nje i njenog muža kada je jednom od njih potreban sud onog drugog.

O samoj modi o kojoj ne govori često rekla nam je sledeće:

"Pratim je onoliko koliko mi dopadne oku. Dopada mi se ono što Igor kreira je prilično klasičan, a svaka invencija u okviru klasične mode je uvek aktulena, i svaka žena koja ima stila može da je nosi", istakla je pevačica koja ne krije da joj je praktičnost u odevanju najbitnija.

Scroll to top