Unuka princeze Jelisavete Karađorđević je član ozloglašene grupe „Nxivm“, a njena majka, glumica Katarina Oksenberg u očaju najavljuje da će se boriti dok svoju ćerku ne vrati na pravi put i otkriva nove užasne detalje o obredima inicijacije.

- Moj srce je potpuno slomljeno. Želim svoju ćerku nazad i neću se zaustaviti dok je ne dobijem. Moja ćerka je jedno od najboljih, ako ne i najplemenitijih bića koje sam ikada upoznala i zbog toga je lak plen - ispričala je skrhana Katarina Oksenberg u najnovijem intervjuu koji je dala za britanski portal „Dejli mejl“.

   

Ona je istakla da je došla i do nekih jezivih saznanja.

- Prilikom inicijacije oni su obeležavali žene u predelu genitalija njegovim inicijalima, a onda bi im pokazivali neverovatno nasilne i odvratne fotografije raskomadanih žena. Palo mi je na pamet, šta ako je to deo procesa da ih učini neosetljivim, da bi prihvatile da su obeležene? To je psihološki terorizam! - kaže Katarina Oksenberg za „Dejli mejl“.

Inače, ova glumica skrhana činjenicom da joj je ćerka u sekti već danima ukazuje na opasnost u kojoj je njena ćerka Indija Oksenberg od kako se priključila sekti „Nxivm“ i moli nadležne da joj pomognu u borbi protiv ozloglašene organizacije.

Katarina je svoju ćerku, kako navodi, poslednji put videla 30. maja i tada je imala bezuspešnu intervenciju da je istrgne iz kandži kulta. Indija je tada izgledala premršavo i opadala joj je kosa.

- Rekla sam joj: „Da li znaš da su ti isprali mozak”, a ona je sve to negirala i otišla je prvim avionom.

 

Kako je Katarina Oksenberg pričala, njena ćerka je zapravo deo organizacije koja regrutuje nove robove za Gospodara, odnosno vođu grupe Kita Ranijera, a ukoliko u tome pogreši, može biti kažnjena. U opasnosti je i njena porodica jer svaki član, kako bi Gospodaru dokazao privrženost, mora da otkrije neke činjenice o sebi, ali i familiji koje ga, ako pogazi reč, kasnije mogu koštati.

Očajna majka je govorila i o tome da strahuje da vođa sekte ima seksualne odnose sa svim devojkama, te ne može ni da zamisli šta se dešava njenoj ćerki.

- Robovi su primorani da unose svega 500-800 kalorija dnevno. Mogu samo da zamislim da je razlog tome taj što Ranijer voli žene takve građe. Izgleda da on ima seks sa svima njima - rekla je Katarina Oksenberg u ranijem intervjuu za „Dejli mejl“.

(BalkansPress / Blic.rs)

Scroll to top