BalkansPress

Dobro došli!

Draganu Kojić Kebi, će biti oduzeta vozačka dozvola na osam meseci i moraće da plati ukupno 140.000 dinara. Folk pevač koji je u utorak uveče na Novom Beogradu pokosio kolima Aleksandru Đ., neće ići na robiju jer se nagodio i sa tužilaštvom i sa žrtvom!

Kako saznaje Informer, Keba se dogovorio o sporazumnom priznanju krivice i uplatiće 40.000 dinara u dobrotvorne svrhe. Uz to, iskeširaće još i 100.000 dinara zbog toga što je uhvaćen kako vozi bez vozačke dozvole.

 

- Keba će uplatiti pare i samim tim je ceo slučaj završen. Pošto je devojka koju je udario zadobila lakše telesne povrede, on treba da plati 40.000 dinara i ne preti mu nikakva robija. Naknadno će se s njom dogovoriti o vansudskom poravnanju - navodi naš izvor.

Svekru Severine Kojić ponovo će biti oduzeta vozačka dozvola na osam meseci jer je sporne večeri vozio bez dokumenata.

- Tu noć kada je pokosio devojku nije smeo da bude za volanom, jer ima 18 kaznenih poena i već je ostao bez vozačke.

Zbog toga je protiv njega podignuta krivična prijava zbog ugrožavanja bezbednosti u saobraćaju, tako da će morati da plati 100.000 dinara i biće bez dozvole osam meseci - objašnjava naš sagovornik.

Advokat Ivan Bajazit smatra da je u ovom slučaju pravda zadovoljena.

- Keba će uplatiti novac u humanitarne svrhe, a u isto vreme se obavezuje da postigne sporazum o obeštećenju devojke koju je udario. Na taj način zadovoljena je pravda države i same žrtve, a njemu je satisfakcija to što neće otići u zatvor - kaže Bajazit.

(BalkansPress / Informer.rs)

Scroll to top