BalkansPress

Dobro došli!

Posle 9 godina braka u Turskoj je odjeknula vest da se Emina i Mustafa razvode. Međutim, ono što je sve dodatno iznenadilo jeste to što ga osudili da Eminu vara sa bugarskom pevačicom Desislavom.

Sve je krenulo nakon bugarkine njene izjave koju je dala vezano za Mustafu:

 

"Zaljubila sam se u Mustafu na prvi pogled. Uzbuđena sam što na sceni pevamo jedno pored drugog. Njegova harizma i talenat su neverovatni. Znam da je oženjen, ali predlažem njegovoj supruzi da se ne ljuti mnogo", izjavila je Desislava tada.

Tada je Emina rekla:

"Vest o navodnoj preljubi je prvo objavio najveći turski tabloid, koji je inače poznat po širenju laži. Mustafa je najveća pevačka zvezda u Turskoj, a Desislava je popularna u Bugarskoj, pa su tabloidi zloupotrebili njihova imena. Nije bilo nikakve prevare! Desislava je poznata po skandalima, pa me ne iznenađuju njene izjave. To je za nju dobar marketing, ali svako može da govori šta želi."

*Foto: Aleksandar Jovanović Cile 

Nakon spekulacija o prevari i razvodu, Emina se i danas drži iste priče i kaže da su sve plasirali mediji i da njen brak nije u krizi.

 

"Kako u Srbiji, tako i u Turskoj, mediji su skloni senzaciji i nije ovo prvi put da pokušavaju da me razvedu. Svima iz moje okoline je poznato koliko sam u skladnom i lepom braku sa Mustafom", kratko je prokomentarisala Emina trenutnu situaciju.

*Foto: Damir Dervišagić

(BalkansPress / Sabah)

Scroll to top