BalkansPress

Dobro došli!

Saša Popović i Miroslav Ilić su početkom '90-ih godina zajedno žarili i palili na estradi, a već više od skoro dve decenije ne razgovaraju.

Nikada ni Saša, ni Miroslav nisu otkrili šta se dogodilo i zašto su se posvađali...

- Ako iko dobro poznaje Miroslava Ilića onda sam to ja. Poznajem ga najbolje. Mi smo ga pratili nekoliko godina na turnejama - '83. 84. 85. godine... To su bile zajedničke turneje Lepe Brene i Miroslava Ilića. Odlično znamo šta je radio na turnejama i kako se ponašao. Kada bih sada iznosio prljav veš u javnost, bila bi to neviđena bruka i sramota. Neću uopšte da se vraćam na taj period - izjavio je Saša i dodao:

 

- Miroslav je izjavljivao kako je došao jedne večeri iz Višnjičke banje kod mene na Bežanijsku kosu da mi kaže da to ne može tako! Bilo je to 1999. ili 2000. godine. Brena i Boba su bili svedoci naše priče. Došao je, jer je bio ljut na Miroljuba Aranđelovića Kemiša i Zoricu Brunclik. Kemiš je u to vreme bio direktor PGP-a i Miroslavu je smetalo što je on forsirao Zoricu. Hteo je da dođe u Grand da mi forsiramo njega, ali ne samo to. Hteo je da nekako probamo da skinemo Kemiša i sve te ljude oko Zorice Brunclik! Da ih zajedničkim snagama oborimo! Rekao sam mu: "Miroslave, imaš širom otvorena vrata kod nas! Ako hoćeš da snimiš album za Grand produkciju dobrodošao si." Taj segment je u redu. Ali, rekao sam mu da ne dolazi u obzir da zbog njega ratujemo sa bilo kim. To je bio kraj priče. 

Kategoričan: Miroslav Ilić

*Kategoričan: Miroslav Ilić, Foto: Petar Marković

Miroslav je kasnije rekao da Sašina priča nema veze sa istinom:

- Priča koju je lansirao Saša Popović nema blage veze sa istinom! Laže kao pas! Istina je sledeća. RTS je tada imao tri kanala, a na trećem je išao ZAM koji su vodili Saša, Brena, pokojni Raka Đokić, a kasnije njegov brat Gane i svake godine obnavljali su ugovor za termin za ZAM. Kada je došao Dragan Ilić, takođe julovac za direktora marketinga RTS-a Brena i Saša imali su problem sa njim oko dogovora za termin i, koliko sam razumeo iz njihove priče, on ih je ucenjivao.

Scroll to top