BalkansPress

Dobro došli!

Pevačica Ljupka Stević nakon što je označena kao glavni krivac za razvod pop zvezde Ane Nikolić i repera Stefana Đurića Rastedospela je u sam vrh žiže javnosti.

Navodno, između pevačice i repera varnice su sevnule još kada su prošlog leta zajedno nastupali u Crnoj Gori, da bi strasti uzavrele na snimanju spota za duet „Ćao, ćao”.

 

Ljupka je odlučila da samo za „Alo!” ispriča svoju stranu priče i otkrije kakav odnos ima sa Rastom.

- Stefan mi se veoma dopada, ali isključivo kao osoba i saradnik. Rasta je divan dečko i veoma je talentovan. Nas dvoje smo lepo sarađivali i mogu da vam pričam samo o našoj saradnji na pesmi “Ćao,ćao”. On je čak i odsvirao neke delove pesme, što je ispalo fenomenalno - kaže Ljupka za „Alo!” i priznaje da joj ovakva vrsta marketinga nije potrebna. 

Stefan Đurić Rasta

*Foto: E-stock / Miloš Rafailović, Stefan Đurić Rasta

- Ja nisam neko ko je karijeru izgradio na skandalima. Njihov život je samo njihova stvar. Iskrena da budem, ne bih se mešala u tuđe živote, a ponekada ne želim da se mešam ni u sopstveni - kaže Ljupka i otkriva da Ana ni u jednom momentu nije pravila problem kada je saznala da će Ljupka sarađivati sa njenim mužem.

 

- Anči se nije mešala u naš poslovni odnos, ona se posle porođaja bavi isključivo bebicom. Koliko mi je poznato, i ona polako razmišlja o novim projekatima. Rasta i ja samo uradili dve pesme i oduševljena sam kako je sve ispalo. Jedva čekam da numere predstavimo publici - kaže pevačica, koja ne krije da joj u poslednje vreme ništa ne ide od ruke, što nas je posebno iznenadilo.

Ana Nikolić

 *Foto: Printscreen, Ana Nikolić

Nezadovoljna kilažom - Ljupka Stević važi za jednu od najatraktivnijih pevačica na našoj estradi. Ipak, ona za „Alo!” otkriva da nije zadovoljna svojom kilažom. Prošlog leta sam posustala kada je reč o izgledu jer nisam imala vremena da se potrudim da izgledam savršeno. To je razlog zbog kkojeg me nije bilo na plažama Crne Gore, gde sam provela dva meseca radeći. Ugojila sam se pet kilograma, što nije malo. Ipak, na moju visinu se to lepo rasporedilo, ali kao svaka žena, borim se sa celulitom! Sada sam se bacila na ozbiljne treninge i zdravu ishranu. Trenutno sam na pola puta da izgledam perfektno - kaže Stevićeva.

- Iskrena da budem, nisam ispunjena ni privatno, ni poslovno. Mislim da vlada loša organizacija svih ljudi kada je moj posao u pitanju. Konkretno, smatram da su za to krive zvezde, verovatno je to zbog retrogradnog Merkura, on me uvek upropasti emotivno i ništa mi ne odgovara - kaže Ljupka i otkriva otkud to silno nezadovoljstvo.

- Nezadovoljna sam čitavom situacijom, ali kada sam ja loše raspoložena, to se odrazi na blisku budućnost, pa se uvek dese neke lepe stvari. Iz tog razloga maksimalno verujem da će moj duet sa Rastom doneti lepši period - zaključila je pevačica. 

(BalkansPress / Alo.rs)

Scroll to top