Najveća zvezda balkana ponovo se rado odazvala pozivu bliskog prijatelja Dragana Markovića Palme.

Političar Dragan Marković Palma je, za razliku od ostalih građana Srbije, u Novu 2018. godinu ušao nešto ranije - za potrebe snimanja novogodišnjeg programa okupio je mnogobrojne javne ličnosti, a poseban doček imala je njegova dugogodišnja prijateljica, najveća balkanska zvezda Svetlana Ceca Ražnatović.

 

Sjajno raspoloženi domaćin je svoju blisku prijateljicu smestio odmah do sebe, za glavnim stolom prepunim specijalitetima srpske tradicionalne kuhinje, a u Cecinom društvu uživala je i njena koleginica Zorica Brunclik, koja je došla sa suprugom Miroljubom Aranđelovićem Kemišem, kao i njihov kolega iz prve sezone "Pinkovih zvezda" Haris Džinović.

Dok je Zorica sa Cecom uživala u dugim ženskim razgovorima, njen suprug Kemiš je vreme prekratio zahvaljujući mobilnom telefonu, dok se Haris Džinović osmehivao fotoreporterima.

Nakon što se pozdravila sa domaćinom, ali i njegovim gostima, Svetlana Ceca Ražnatović otpevala je nekoliko pesama na oduševljenje svih gostiju koji su, kao i svaki put do sada, bili impresionirani njenim nastupom.

*Foto Pink

*Foto Pink

 

*Foto Pink

*Foto Pink

(BalkansPress / Novosti.rs)

Scroll to top