Stefan Đurić Rasta i Ana Nikolić nedavno su se razveli, ali ona izgleda još nije stavila tačku na njihovu ljubav.

 

Kako Srpski telegraf saznaje, Nikolićeva se na sve načine trudi da vrati bivšeg muža u njihovo porodično gnezdo, pa je pre nekoliko dana sa njim razgovarala u četiri oka kako bi mu objasnila koliko nedostaje Tari i njoj.

*Foto: Printscreen

Naime, kako izvor blizak pevačici navodi, Ana se kaje što je tako olako dopustila da joj brak propadne.

Ana je odlučila da razgovara sa Rastom i kaže da bi volela da još jednom razmisli o svemu. On je saslušao, ali je ostao pri svom stavu da je najbolje za sve što su se razveli.

 

- Ana je poludela kada je čula da Stefan traži stan, da se posle razvoda vratio momačkom životu i da sve češće izlazi. Ona je mislila da će ga njen zahtev za razvod prodrmati i urazumiti te da će se boriti za nju i ćerku, ali od toga nije bilo ništa.

*Foto: Marina Lopičić

Kada je videla da ga je definitivno izgubila razvodom, Ana je odlučila da mu otvori dušu i kaže koliko nedostaje njoj i Tari, te da bi volela da još jednom razmisli o svemu - govori dobro obavešten izvor i otkriva da je reper odbio bilo kakvu mogućnost da se pomire.

- Rasta je saslušao sve što mu je Ana rekla, ali je ostao pri svom stavu da je najbolje za sve što su se razveli i da je on uvek tu šta god Tari bude trebalo. Rekao joj je da ne planira da ulazi ponovo u bračnu zajednicu sa njom i da je odlučan u tome iz više razloga, iako je glavni stalno neslaganje i svađe - otkrio je izvor.

(BalkansPress / Alo.rs)

Scroll to top