Bebi Dol na sva usta hvali muža Aleksa Todorovića, ali zato krije da je osuđen na godinu dana zatvora.

 

Kako Kurir saznaje, sud je doneo ovakvu odluku jer Todorović na ime alimentacije za sinove Nikolu (15) i Stefana (12), koje je dobio u braku s bivšom ženom Sandrom, duguje 15.000 evra.

Kada su se razveli, sud je doneo odluku da Todorović plaća 20.000 dinara mesečno izdržavanje, ali se on toga nije pridržavao.

- Sandra je tužila bivšeg. Pravosnažno je osuđen na godinu dana zatvora i četiri godine uslovno - priča naš izvor i dodaje:

- Nikola je nedavno otišao kod njega i on mu je dao samo 4.000 dinara. I to je sve za šest godina. Ni rođendane sinovima ne čestita - završava naš izvor.

 

Naša saznanja potvrdila je Sandra.

- Pokazao je svoje pravo lice. Sve što je rekao slagao je. Pre tri dana sam mu poslala poruku da deca dođu kod njega, a on mi ništa nije odgovorio. Ni čokoladu im nikad nije doneo. Živela sam s njim deset godina, znam ga odlično, samo izmišlja. Okrivljuje moju majku, a žena nema veze s tim što se on ne ponaša odgovorno - kaže Sandra.

*Foto: Printscreen

Muž Bebi Dol uveren je da će se spasti zatvora.

- Tačno je, osuđen sam zbog neplaćanja, ali to će biti rešeno. Radim na tome. Ne želim ništa više da pričam na tu temu - kratko je rekao Aleks. Pozvali smo i Bebi Dol, ali ona nije odgovarala na naše pozive.

(BalkansPress / Kurir.rs)

Scroll to top