Novi voditelj televizije Pink, Lav Pajkić, izazvao je pažnju javnosti kad je u svom novom projektu "Kontravizija" ismejao srpsku opoziciju.

Mnogi smatraju da je prešao granicu, jer je pojedine političare nazivao "konjima", voditelja Ivana Ivanovića takođe je uvredio (nazvavši ga gov*etom u koje je navodno ugazio), a iako je navodno cilj emisije humor - mnogima se ovakav humor nije dopao.

O reakcijama koje je emisija izazvala izveštavali smo objektivno, prenoseći stavove ličnosti koje su pomenute u spornoj emisiji.

*Foto: Promo

Tako su na emisiju reagovali Zoran Kesić , potom Vlado Georgiev  i na kraju i bloger Milan Kamponeski, koji mu je u pismu poručio da među ljudima koje je vređao ima i onih koji su pomagali njegovoj majci, Isidori Bjelici, kad je bila bolesna.

 

Naravno, hteli smo da na sve ove reakcije dobijemo i drugu stranu, i s mladim Pajkićem dogovorili intervju, tj. obećao nam je da će nam na dostavljena pitanja odgovoriti u toku jučerašnjeg dana.

*Foto: Printscreen

Možda se mladom voditelju nisu dopala naša pitanja (iako smo bili pristojni, za razliku od nekih njegovih fora u emisiji), ali smo očekivali elementarnu pristojnost: da nam javi da je od davanja odgovora odustao.

No, to se nije desilo.

Kao neko ko počinje novi projekat, u kom oštro iznosi stavove, mislili smo da će iza istih stavova i ostati, ali se mladi Lav povukao.

Zašto, ne znamo.

A komunikativniji nje bio ni otac Lava Pajkića, daleko poznatiji Nebojša Pajkić.

*Foto: Youtube / Printscreen

Doduše, Nebojša je vrlo neprijatnim tonom, vređajući kuću u kojoj radimo, odbio da komentariše emisiju svog sina.

- Neću da komentarišem ništa, advokati mi brane da komentarišem bilo šta vezano za vašu kuću - kazao je kratko.

Isidora nam se, na brojeve poznate redakciji, nije javljala.

(BalkansPress / Espreso.rs)

Scroll to top