BalkansPress

Dobro došli!

Severina Kojić je za doček Nove godine i reprizu uzela honorar od čak 70.000 evra, a društvo na sceni praviće joj svekar Dragan Kojić Keba. Pevač će dve večeri zajedno sa snajkom, suprugom svog sina Igora, zabavljati goste u hotelu "Splendid" u Bečićima.

 

Gost iznenađenja

Kako saznaje Informer, Seve je bez problema ugovorila duplo veći honorar od svog svekra:

- Severina će zaraditi 70.000 evra za Novu godinu i reprizu, dok je Keba ugovorio istu tezgu za 35.000. Njih dvoje će posebno pevati, a imaće na bini i jedan zajednički blok pesama. Organizatori smatraju da će spoj snajke i svekra biti pun pogodak u "najluđoj noći" - navodi naš izvor.

S obzirom na to da srpsku snajku Crnogorci obožavaju, gazde hotela nisu štedele pare kada je ona u pitanju i zbog toga je dobila mnogo više love od našeg pevača.

- Još ranije je bio najavljen Severinin nastup u najluđoj noći u "Splendidu", a Keba je trebalo da bude samo gost iznenađenja. Posle je i on ugovorio nastup na istom mestu. Seve je te večeri glavna zvezda jer je jedna od najtraženijih pevačica sa ovih prostora, pa je i logično da je dobila veći honorar od Kebe - objašnjava Informerov sagovornik.

*Foto: Informer

Folker se nije bunio jer je svestan da će oboje u Budvi imati kraljevski tretman.
- On nema komplekse zbog toga što će snajka zaraditi duplo više para od njega. Svestan je koliko je ona tražena. Uostalom, oni su sada porodica i normalno je da se raduje svakom njenom uspehu - priča izvor.

 

Ni sam pevač ne krije da mu je drago što će sa sinovljevom ženom zabavljati goste u najluđoj noći. On kaže da je prihvatio tezgu upravo zbog snajke, ali nije hteo da priča o novcu koji će zaraditi te noći.

- Drago mi je što nastupam sa Severinom za Novu godinu i to me posebno motiviše. Spremili smo mnoga iznenađenja, a pola sata ćemo Seve i ja pevati u duetu. Biće to bogat muzički program, jer će ona izvesti pop pesme, a ja ću ubaciti svoje folk note. Napravićemo muzički spoj za sva vremena, a o honorarima ne želim da pričam - kaže Keba za Informer.

Porodica na okupu

Folker se raduje što će prve dane 2018. godine provesti sa ženom svog sina Igora.

- Sa Seve ću sigurno popiti prvu kafu u Novoj godini, a Igor će joj prvi čestitati u ponoć. Sa nama će biti i moja supruga Olja, tako da će cela porodica biti na okupu - kaže Keba.

(BalkansPress / Informer.rs)

Scroll to top