BalkansPress

Dobro došli!

Andrijana Božović crnogorska pevačica doživela je veliku tragediju kada je ostala bez sina i muža.

PROČITAJTE: Balkanska zvezda se ZAMONAŠILA pre 15 godina, pa se odlučila na potez koji bi malo ko izdržao i preživeo! (VIDEO)

Ovaj gubitak ostavio je trag na njenoj duši, ali Andrijana je skupila snagu da nastavi sa svojim životom. Hrabra pevačica je skupila hrabost nakon čega je dala intervju za crnogorske medije. Želela je da da savet ljudima koji su se našli u bolnoj situaciji.

 

- Ono što sam doživela u tri godine neko neće ni za život celi i ne daj bože nikome to. Na neke stvari jednostavno ne možete da utičete, prosto se dese. Tada imate dve mogućnosti: ili da se zatvorite u četiri zida i kukate nad svojom sudbinom ili da prihvatite sve što vam se dešava i nekako krenete dalje - rekla je pevačica pre tri godine. Ona je otkrila kako je uspela da prebrodi težak period.

Andrijana Božović

*Foto: Screenshoot / Instagram / Andrijana Božović 

- Nije lako, ni najmanje, ali sam shvatila da što pre prihvatim realnost biće mi lakše. Izgubiti blisku osobu je udarac, ali izgubiti dete je nešto što nema ni adekvatnu reč. Imala sam drugog sina kojem sam trebala pribrana i nasmejana. Jednostavno sam odlučila da drugačije ne može i to je to. Nije da te nesrećne tri-četiri godine nisu ostavile traga na meni dobila sam reumatoidni artritis.

 

Svakodnevni bolovi u šakama čine da budete nervozni, iscrpljeni, da pesimistički gledate na sve. Ali, ni tome nisam dozvolila da me slomi. Moje misli su se promenile, moj stav prema životu takođe. I kako se to menjalo i moje stanje se menjalo i to nabolje. Ubeđena sam da je moć u nama i mnogo toga možemo da prebrodimo samo ako verujemo, ako imamo čvrstu želju i volju da zaista budemo dobro - kazala je Andrijana.

Andrijana Božović

*Foto: Screenshoot / Instagram / Andrijana Božović  

 PROČITAJTE: OVO ŠTO SE MENI DESILO NE DAJ BOŽE NIKOME! Šabanova udovica prvi put od njegove smrti smogla snagu da priča o nasledstvu i dugovima!

Pevačica je za Vijesti pre dve godine otkrila da je počela da radi kao fitnes instruktor. Vežbanju se posvetila zbog zdravlja, a na svom Instagramu često objavljuje fotografije iz teretane.

Andrijana Božović

*Foto: Screenshoot / Instagram / Andrijana Božović 

Scroll to top