BalkansPress

Dobro došli!

Saša Kovačević je  posetio svog doktora da bi se snabdeo potrebnim lekovima za predstojeće praznike da bi bez smetnji mogao da peva.

Miljenik žena otvoreno je govorio o problemu sa alergijama i disanjem, zbog čega je pre nekoliko godina čak imao i operaciju. Kako saznajemo, on je juče ujutru posetio Vojnomedicinsku akademiju u Beogradu gde je bio na kontroli kod doktora kako bi mu bile prepisani kapi i lekovi koji će mu tokom praznika pomoći da se zdravstveno bolje oseća.

 

"Saša je u ranim jutarnjim satima došao u bolnicu sa bratom Radetom. Odmah je došao na red jer je žurio za Banjaluku, gde je sinoć učestvovao na donatorskoj noći Milorada Dodika. Kako je pevao na trgu, bilo mu je bitno da njegov disajni trakt ne zakaže. S obzirom na to da su pred nama praznici, Saša je morao da dođe po dozu kapi koje mu olakšavaju disanje. Iako je bio u žurbi, medicinske sestre su ga spopadale da se fotografiše sa njima, a on im je izlazio u susret", kaže naš izvor blizak medicinskom osoblju koje brine o zdravlju pevača.

*Foto: Damir Dervišagić

Saša je govorio o svojoj borbi sa alergijama i priznaje da nije našao rešenje.

"Probao sam sve što se moglo probati, od homeopatije do kvantne medicine. Ne znam više šta nisam probao, ali nažalost, još nisam našao rešenje. Trenutno sam na terapiji koja mi relativno pomaže. Reč je o kapima koje su mi prepisali ljudi koji su specijalisti za ovu granu medicine.

Počeo sam s tim i osećam promene, ali je daleko od izuzetnog stanja. Skoro šest do sedam meseci godišnje promuklo pričam, malaksao sam i usporen", rekao je Saša, kojeg po povratku iz Bosne očekuje doček Nove godine u Zemunu, a onda i gusto popunjeni termini nastupa tokom januara zbog čega će morati posebno da povede računa o svojim glasnim žicama.

 

(BalkansPress / Kurir.rs)

Scroll to top