BalkansPress

Dobro došli!

Tamara Grujić je jedno od omiljenih tv lica. Već godinama sa svojom ekipom radi na uređivanju domova širom Srbije i mnogima je uredila i obezbedila krov nad glavom.

 

Gostujući u emisiji "Tri tačke" na televiziji "N1" voditeljka je pričala o uspehu četiri polusezone ovog projekta koji se prikazuje na RTS-u. Tom prilikom, njena koleginica Ivana Zarić postavila je pitanje koje je mnoge iznenadilo- da li ona i njen suprug i dalje žive kao podstanari.

Tamara Grujić u emisiji Ivane Zarić

*Foto: Youtube / Screenshot / Tamara Grujić u emisiji Ivane Zarić

- Jesmo, pa da, šta ćeš. Neka od kritika je bila "Pa, šta se žali, neka podigne kredit". Ne možemo da podignemo kredit zato što imam svoju firmu i nisam kreditno sposobna.

 

Ali, ne želim da se žalim. Ništa materijalno ne treba da nam bude merilo. Na kraju krajeva, i ceo život da budeš podstanar- pa šta!- rekla je uvek nasmejana Tamara.

Tamara Grujić sa suprugom

*Foto: Facebook / Tamara Grujić sa suprugom

U februaru počinje nova sezona emisije "Sa Tamarom u akciji" koja će uređivati domove na istoku naše zemlje, a novina u serijalu je i to što će obnavljati i institucije od kojih je prva dečije odeljenje onkološke klinike u Kragujevcu.

(BalkansPress / Blic.rs)

Scroll to top