BalkansPress

Dobro došli!

Ako ste se ikada pitali ko gleda te gluposti na Pinku, evo odmah da vam kažem - ja gledam. Ovu mazohističku crtu sam stekao još pre nekoliko godina kada sam shvatio da ćete jedino iz Pinkovog jutarnjeg programa moći bez greške da saznate kud plovi ovaj brod. Nema tu nikakvog uvijanja, nema potrebe da čitate između redova, razmišljate šta je ovaj mislio pod onim. Ne. Sve je vrlo direktno i transparentno, a mi koji redovno pratimo, znali smo da će Vučić biti predsednik još u vreme kad je tvrdio da se nikad ne bi kandidovao za tu funkciju.

 

Elem, pre par dana je odjeknula vest o medijskom transferu decenije. Naime, Jovana i Srđan su napustili ružičasto jato i prešli na konkurentsku televiziju Prva gde će voditi njihov jutarnji program. U principu nije to ni loše, jer poslednjih meseci emisija koja se zvala "Jutro sa Jovanom i Srđanom" je trebalo preimenovati u "Jutro sa Jovanom ili Srđanom" pošto smo ih poslednji put videli zajedno još kad je Maja Gojković napustila pokret "Maja Gojković".

Šuškalo da će njihovo mesto na Pinku preuzeti Lea Kiš, što bi nam pored redovnog prelistavanja dnevne štampe takođe obezbedilo i da svako jutro gledamo Čedu Čvorka kao gosta. Međutim, za sada, dirigentsku palicu ovog pakla preuzeo je tandem sa rezervne klupe - Sarapa i Dea.

*Foto: Screenshot / Noizz.rs

To je dosta čudan tandem jer se u principu sve svodi na to da Dea pokušava da zvuči profesionalno i pametno, dok Sarapa čak ni ne pokušava. On uglavnom odaje utisak zadušne babe, koja je drmnula koji vinjak više na proslavi Svetog Nikole pa sad svima glasno dobacuje preko stola i upada u reč, a generalno nikog ne interesuje šta ima da kaže.

Iako imam već pomenuto višegodišnje iskustvo gledanja jutarnjeg na Pinku i preživeo sam čak i onu emisiju kad je sagovornik bila ona ludaja koja tvrdi da je videla vanzemaljca u gradskom prevozu, današnja emisija me je doslovno ostavila u šoku.

 

U trenutku kada sam se uključio, pinkov dvojac je diskutovao sa gostima u studiju na temu atentata na Olivera Ivanovića. Doduše iz njihovog ugla gde je Vučić žrtva linča jer je otiša ili nije otiša ili jeste il je dao traktor ili nije ili neko dete nosi šajkaču a nekome je poklonio tri junice ne znam pola nisam razumeo, ali najmanje su pričali o Oliveru Ivanoviću i tragediji koja se desila.

Potom se glatko prešlo na temu da je Mišković vlasnik nedeljnika Vreme i onda odakle Đilasu pare da bustuje svoje slike na Instagramu. Sve u svemu, dosta bizarno ali mi veterani gledanja Jutarnjeg na Pinku smo to ishendlovali bez većih poteškoća. Međutim, posle teme o atentatu i tri junice, u studio ulazi čuvena striptizeta '90-ih, Branka Black Rose gde će sa stručnim seksolozima razgovarati na temu seksualnih pomagala.

*Foto: Screenshot / Noizz.rs

Sve počinje Brankinim izlaganjem istorijata vibratora i dildoa za koje nam čuvena striptizeta pripoveda da su korišćeni još u Hipokratovo vreme za lečenje ženske histerije. U narednih nekoliko minuta ređaju se scene u kojima ona vadi masku.

*Foto: Screenshot / Noizz.rs

Potom bič. U nekom trenutku počinje da upire u Deu ogromnim providnim plavim dildom, kao prstom. U nekom trenutku vadi i električni vibrator i navodi  da ima sedam brzina, Dea ushićeno uzvikuje "Pa to je čitava nauka!", razgovor se nastavlja tako što taj vibrator, iako je veličine i izgleda štapnog miksera, oni šaljivo počinju da koriste umesto mikrofona.

Na trenutke nisam bio siguran da li možda još uvek spavam i tek ću se probuditi pošto je nemoguće da se ovo dešava. Međutim, jebiga, desilo se.

I sad, nije meni strašno što se u 9 ujutro na nacionalnom emiteru ljudi mlate vibratorima i dildoima. Nije mi strašno ni što nadležne institucije neće reagovati na to što se ovo dešava na nacionalnoj frekvenciji u 9 ujutro. Nije mi strašno ni što je striptizeta u jutarnjem programu, jebiga, ona je jedina tu koja se ne folira i ne izigrava nešto što nije, već je striptizeta koja priča o onome u šta se razume i jedina je iskrena.

Ali ono šte jeste strašno to je da nas ovo ne iznenađuje. Mi smo na sve ovo navikli. Za nas nema dna, ima samo pregrada.

S obzirom da je sve što sledi BUKVALNO neprepričivo, pogledajte link ispod.

(BalkansPress / Noizz.rs)

Scroll to top