BalkansPress

Dobro došli!

Još pre nekoliko godina Neda Ukraden je izjavila da nije oduševljena privatnim snimkom svoje koleginice Severine Kojić ali ona ne veruje u priču da je snimak nenamerno procurio.

Pevačica se ponovo osvrnula na taj snimak, ali otkrila i da je i dalje seksualno aktivna i da je bolja u krevetu od Seve.

 

"Hoću da kažem za te takozvane tehničarke, kao ispala im kaseta, neko ih provalio. Alo, o čemu se radi? Momenat, mi smo kao slepice, pa ćemo da gledamo kako se to radi. Seksualno sam vrlo aktivna, ali ne pokazujem svoje partnere. Nisam neko ko nema pesama, pa ću da se vodam s frajerom i slikam se. Jednog sam uslikala i nema više. Gotovo. Lekcije su izvučene, pouke su tu", rekla je pevačica kroz smeh.

*Foto: Printscreen / Youtube

Na pitanje da li poseduje svoj eksplicitni materijal, ona kaže da je nikada nije privlačilo da se snima.

 

"Mislite ono potpalublje i to? Prvo, to malo crveno svetlo nikad me ne može inspirisati da doživim nešto lepo, pogotovo u seksu. Drugo, to su male bebe za mene, te što se praćakaju tamo. Slušaj, te takozvane tehničarke misle da su izmislile seks, a mi smo kao telad. Mislim, mene sad kao kamera treba da slika da bih se napalila na nekog", odgovorila je pevačica.

*Foto: Zorana Jevtić

(BalkansPress / Alo.rs)

Scroll to top