BalkansPress

Dobro došli!

Slavna autorka najvećih domaćih hitova leči se na Institutu za onkologiju i radiologiju Srbije.

Marina Tucaković bije najveću životnu bitku.

 

Kako saznajemo, Marina se već nekoliko nedelja leči na Institutu za onkologiju i radiologiju Srbije. Marina boluje od opake bolesti, a kako kaže naš izvor zdravstveno stanje najpoznatije autorke najvećih domaćih hitova prilično je loše.

- Svi na Institutu se maksimalno trude da pomognu Marini i da joj maksimalno olakšaju teške dane i bitku za život - kaže naš sagovornik.

*Foto: Telegraf

Kako dodaje, Marina prima terapiju, a svi se nadaju da će "big mama srpske estrade", kako je zovu, pobediti bolest i izaći kao heroj.

Marina Tucaković rođena je 4. novembra 1953. godine u Beogradu, gde je završila Ekonomski fakultet. Prvi hit koji je napisla bio je "Dodirni mi kolena", za grupu Zana.

Marina je u braku sa kompozitorom Aleksandrom Futom Radulovićem sa kojim ima sina Milana, zvanog Laća. Porodica je 2008. godine pretrpela veliku tragediju, kada je Marinin i Futin sin MiIloš preminuo u 24. godini.

Marina je izuzetno bliska sa najvećim domaćim zvezdama, kojima je napisala i najveće hitove.

Neke od njih su Ceca Ražnatović, Jelena Karleuša, Aca Lukas, Dragana Mirković, Zdravko Čolić, Lepa Brena, Oliver Dragojević, Severina, Džej Ramadanovski, Ana Nikolić, Seka Aleksić, Dara Bubamara, Haris Džinović i drugi...

 

(BalkansPress / Telegraf.rs)

Scroll to top