Otkad je u vezi s Ražnatovićem, Bogdana Rodić tražila od roditelja da radi kancelarijski posao na njihovoj porodičnoj farmi. Stidljiva je i momka još nije pozvala kući iako on svakodnevno zbog nje ide u Titel.

Veljko Ražnatović se toliko zaljubio u košarkašicu Bogdanu Rodić da ne izbija iz njenog rodnog Titela! Sin Cece Ražnatović zbog nove devojke svaki dan ide u ovo vojvođansko mesto, jer ona ne želi da dolazi u Beograd zbog pažnje medija.

 

Međutim, ona je stidljiva, pa Veljko još nije prenoćio u kući Rodića, već se s devojkom sastaje po kafićima u Titelu. Ali tu nije kraj ove sage. Prema rečima meštana, atraktivna brineta je prestala da prodaje na pijaci otkad je počela da se zabavlja s Ražnatovićem i zatražila je od oca da je premesti u kancelariju!

- Bogdana je divna i vredna devojka. Vaspitana je i ne stidi se da radi poslove na farmi pilića, koju imaju njeni roditelji. Čak je i prodavala piliće na pijaci u Kotežu, Mirijevu... I ne samo ona već i njene sestre. Sve tri se ponose porodičnom firmom, a njihov otac je poručio Veljku da će morati da nauči da čerupa piliće ako planira mu postane zet! - kaže kroz smeh komšija porodice Rodić.

*Foto: Damir Dervišagić

Ovim povodom pozvali smo Veljkovu buduću taštu Danijelu, koja nam je potvrdila da njena naslednica radi u očevoj kancelariji.

- Sve tri ćerke imaju radne navike i nikad se nisu libile posla. Bogdana je nekad radila na pijaci, obožavala je da razgovara s kupcima.

 

Ona voli životinje i veoma je upućena u kompletno poslovanje naše porodične firme. Međutim, kako je počela da se školuje, odlučila je da sa ocem radi u kancelariji. Uspešno je završila višu poslovnu školu i sada zajedno rade u porodičnom biznisu. Mi smo joj ukazali maksimalno poverenje - ponosno ističe Danijela i potvrđuje naša saznanja da ih Veljko još nije posetio u kući:

*Foto: Shutterstock

- Tačno je da Veljko dolazi u Titel, ali još nije bio kod nas. Njih dvoje se viđaju po kafićima, a kad budu smatrali da treba da ga upoznamo, biće nam zadovoljstvo. Moja ćerka je stidljiva i ne voli da se eksponira, nije očekivala da će njihova veza imati ovakav odjek u medijima. I za nas je ovo novo, naročito jer nas ljudi non-stop zovu. Ne bih mnogo da ulazim u detalje, mogu da kažem da sam ponosna na svoju decu, tu smo da ih podržimo, a u privatan život nećemo da im se mešamo.

Stari običaj - Ako popije vodu sa izvora, postaće im zet

Titeljani praktikuju da potencijalnog zeta, kad dođe prvi put u kuću kod devojke, ponude vodom s Ločkog izvora. Ako popije, postaće član njihove porodice.- To je stari običaj, ali mi u porodici ga ne praktikujemo. Biće nam drago da Veljko postane član naše porodice, ali to ne odlučujemo mi - kaže Bogdanina majka.

 

(BalkansPress / Kurir.rs)

Scroll to top