BalkansPress

Dobro došli!

Pevačica Neda Ukraden juče je doživela tragediju, kada joj je preminula voljena majka. Neda je za majku Anđeliju Ukraden bila veoma vezana, a danas je saznala da je u 92. godini napustila i hitno se vratila u Beograd.

Kako saznajemo, Neda je emotivno jako loše, a trenutno čeka da ćerka sa porodicom dođe sa skijanja u Beograd.

- Šta da vam kažem?! Bila mi je anđeo čuvar - rekla je Neda i počela da plače:

 

- Hvala joj za sve što je učinila za mene, za svaku suzu koju je prolila. Čitav život mi je davala snagu, jako mi je teško i žao. Imala je puno godina, ali uprkos tome mi je jako žao - rekla nam je Neda.

- To je bila moja majka, takva energija, takva žena. Neverovatno - dodala je kroz suze.

Neda se sa majkom oprostila i putem društvenih mreža:

- R.I.P ... Majko majko, teši svoju ćerku jedinicu, ne daj da me noćas boli rana na srcu. Kome ću sada ovo da pevam? Nema više moje mame, mog anđela čuvara, moje Anđelije! Putuj s anđelima! - napisala je ona.

Podsetimo, uznapredovala Alchajmerova bolest naterala je pevačicu da svoju majku nedavno smesti u dom za stara lica, a kada joj je 2016. godine odnela tortu za rođendan, Anđa je osoblje pitala: "Ko je ova žena?"

- Za mene je svaka poseta njoj veoma tužna, zato što je ona neko ko je za mene ceo život živeo i radio, a sada je teško bolesna. Konstatovan joj je onaj najteži stepen Alchajmera, to je najgora faza.

Ona mene apsolutno ne prepoznaje, ne zna ni ko sam, ni šta sam, ni kako se zovem. Kada sam joj odnela tortu za rođendan, ona je pitala osoblje ko sam i kako se zovem. Nije znala da sam to ja, njena ćerka - rekla je Neda nedavno.

(BalkansPress / Blic.rs)

Scroll to top