BalkansPress

Dobro došli!

I dok ih neki osuđuju da im je u rutinu prešlo da odlaze kod estetskih hiruga, ove srpske dame koje su prešle pedesetu godinu tvrde da nikada nisu pale pod ovaj trend.

Svaku boru ponosno nose na svom licu, a u jednom su složne- da im je priroda podarila bolje od svega onog veštačkog što im je dostupno u današnje vreme.

PROČITAJTE: VIDITE GA PRVI PUT! Emina Jahović se sa 17 godina udala za ovog čoveka (FOTO) (VIDEO)

Većina njih su majke, uspešne žene u svom poslu. Koje dame izgledaju fantastično u šestoj deceniji, pogledajte u galeriji.

 

Branka Pujić

*Foto: Dejan Briza / RAS Srbija

Supruga Dragana Jovanovića, glumica Branka Pujić koja se ostvarila u brojnim televizijskim i filmskim projektima ističe da je za njen izgled zadužen dermatolog kojeg posećuje svakog meseca. U 54. godini kaže da najviše voli vreme da provodi na tretmanima, ali da nikako ne bi otišla pod nož.

Branka Pujić i Dragan Jovanović

*Foto: RAS / RAS Srbija

- Već nekoliko godina odlazim kod dermatologa u čijem centru veruju da negovanje kože nije običan čin već ljubav prema celokupnom našem biću.

Zahvaljujući njenim neagresivnim i prirodnim metodama sa kožom nemam nikakvih problema. Posećujem je jednom mesečno, a kad imam neka zahtevnija snimanja, i češće - izjavila je jednom prilikom Branka.

 

PROČITAJTE: Zbog čega je pevačica drastično SMANJILA GRUDI, promena je vidljiva na najnovijim fotografijama (FOTO)

Olivera Kovačević

*Foto: Rajko Ristić / RAS Srbija

Urednica zabavnog programa Radio televizije Srbije, prošle godine proslavila je pedeseti rođendan. Otvoreno stoji iza toga da nikada na svom licu ništa nije radila, ali da to tek planira, jer smatra da je odlazak kod estetskog hirurga normalna stvar.

- Pisali su da sam se “zatezala” još pre deset godina, a ja tek nameravam. Nisam ni protiv podmlađivanja, ni protiv ulepšavanja. To, maltene, postaje stvar higijene, ali je primarna mera, kao i u bilo čemu drugom - obrazložila je jednom prilikom urednica.

Lidija Vukićević

*Foto: vukiceviclidija / Instagram

Atraktivna glumica ima 55 godina, a na društvenim mrežama često je možete videti kako u kupaćem kostimu pozira za svoje pratioce.

Ističe da je za njen izgled zadužen sport, a svakog jutra trči po sat vremena, što joj dodatno daje snagu da pregura ceo dan. I ona tvrdi da svoje bore ponosno nosi na licu.

 

PROČITAJTE: NAŠOJ GLUMICI PREMINUO JE SIN 7 DANA PO ROĐENJU: Ono što joj se dogodilo posle ove TRAGEDIJE uzdrmaće i najtvrđa srca (FOTO)

Snežana Babić Sneki

*Foto: Rajko Ristić / RAS Srbija

Vlasnica najdužih nogu na estradi, 51. godinu ponosno nosi na sebi. Obožava da jedri, a odlazak kod kozmetičara za nju predstavlja vrhunac estetskih intervancija, jer je to jedino što radi na sebi. Uvek je tvrdila da su za njen izgled pored kozmetičara zaduženi treninzi u prirodi, koje kada god ima priliku, radi.

Vesna Dedić

*Foto: Promo

Autorka emisije “Balkanskom ulicom” u poslednjim danima 2017. godine u jednom prestoničkom restoranu organizovala je slavlje jubilarnog 50. rođendana. Smatra da mladost i vedrina dolaze iz duše, a odlazak pod iglu kako kaže nije neophodan, ako je žena sebi lepa. Kada su je upitali da li je pristalica plastičnih operacija, rekla je:

- Da. Znam delove svoga tela koji bi bili mnogo lepši kada bih otišla kod plastičnog hirurga i imam materijalne mogućnosti da to uradim, ali mi ne pada na pamet - izjavila je voditeljka.

 

Anica Dobra

*Foto: P. Dedijer / RAS Srbija

U intervjuima sa Anicom Dobrom koja se ulogom u “Ubicama mog oca” vratila na filmsko platno često su joj postavljena pitanja o tome šta je radila na sebi. Uvek je odgovarala da u 54. godini života odoleva ovom trendu plastičnih operacija, a čuvena njena izjava na tu temu glasi.

- Žene stare onako kakve su iznutra - iskreno uvek poruči Anica. Iako je prošla 21 godina od filma “Crni bombarder”, Luna skoro da se nije promenila.

Vesna Trivalić

*Foto: Promo / Promo

PROČITAJTE: ZET NATAŠE BEKVALAC IZBODEN NOŽEM Iskasapljen poznati MMA borac samo nekoliko dana pošto je DOBIO TREĆE DETE

Još jedna Vesna našla se na ovoj listi. Glumica koja živi na relaciji Dubai-Beograd, nedavno se vratila u Srbiju zbog serija na kojima je radila, ali ističe da još nije pala pod uticaj trenda koji se neguje u Arapskim Emiratima, da svaki nedostak sakrivaš operacijama. Valjda iz tog razloga na premijerama je možete videti samo sa osnovnom šminkom, jer nikada na lice ne želi da stavlja previše “mejkapa”.

(BalkansPress / Blic.rs)

Scroll to top