Anastasija Ražnatović i Luna 13 godina bile su nerazdvojne, a nakon prekida istog Ražnatovićeva je izbegavala bilo kakvo komentarisanje na tu temu.

 

Anastasija Ražnatović i Luna Đogani zbližile su se kao deca, a punih 13 godina bile su nerazdvojne. Međutim, prijateljstvo se okončalo pre dve godine, a kao razlog se navodio Anastasijin bivši dečko Kostadin Terzić.

Spekulisalo se da je Luna navodno muvala Kostadina, i to dok je bio u vezi sa Anastasijom, dok je ona, ipak, u "Zadruzi ispričala drugu priču. Kako je rekla, Anastasija je dozvolila da ih razdvoji momak koji joj je u tom trenutku bio važniji od nje.

- Ona je dozvolila da nas odvoji osoba koja je u tom trenutku bila bitnija, muškarac. Ne mogu da kažem da sam bila savršena, ali mislim da nije trebalo to da dozvoli. Mi danas prolazimo jedna pored druge kao da se nismo znale. Meni je to tužno, ali ja nisam tako htela. Nas dve smo delile bukvalno gaće, a sutradan smo kao dva stranca - ispričala je Luna.

U želji da saznamo istinu Anastasiju smo pitali za razlog svađe sa Lunom, a njen komentar i reakciju o kojoj će se, sasvim sigurno, pričati, pogledajte u videu.

(BalkansPress / Telegraf.rs)

Scroll to top