BalkansPress

Dobro došli!

Svetlana - Ceca Ražnatović, uz supruga i sina Marine Tucaković, čini sve kako bi ona što lakše podnela dane u bolničkom krevetu onkologije i dala joj snagu da se bori sa opakom bolešću.

Jedan od najpoznatijih tekstopisaca na Balkanu trenutno proživljava dramu boreći se za život na odeljenju onkologije u Beogradu. Uz nju su, kako saznajemo, sve vreme suprug Aleksandar Radulović Futa i sin Milan, ali i dugogodišnja prijateljica i saradnica Svetlana - Ceca Ražnatović.

Upravo je ona bila ta koja je ubedila Marinu da ode na pregled jer je Tucakovićevoj pozlilo u nedelju, ali je mislila da je to problem sa dijabetesom, koji ima već godinama. Nekoliko dana pre toga se osećala malaksalo, pa je sve to pripisivala virusu. Ipak, kada joj je pozlilo i kad se onesvestila, Ceca je insistirala da odu lekaru i uputili su se na onkologiju, gde je hospitalizovana.

*Foto: Vesna Lalić / RAS Srbija

- Molim vas, Marini su sada, pre svega, potrebni mir i podrška svih nas koji je volimo da bi ovu bitku dobila. Na nama je da budemo uz nju - bilo je sve što nam je rekla Ceca kada smo je pozvali da je pitamo kako se sada oseća Marina, znajući da se ona ne odvaja od nje.

Tucakovićeva trenutno laži na Institutu za onkologiju i radiologiju Srbije, gde se lavovski bori s opakom bolešću.

 

Kako saznajemo, urađeni su joj detaljni pregledi i biopsija, a rezultati će biti gotovi za nekoliko dana.

- Čekajući rezultate, ona ne gubi nadu da će sve biti uredu. Marina je poznata kao veliki borac i neko ko se nikada ne predaje. Nakon što je proživela najveću životnu dramu kada je izgubila sina, ona je postala psihički jača, ali nije mnogo marila za svoje zdravlje. Kada je saznala dijagnozu, Marina je porodicu, ali i sve bliske prijatelje odmah obavestila šta se događa. Iako su svi zabrinuti i non-stop je zovu da čuju kako se oseća i kakve su prognoze lekara, ona ih sve uverava da će biti sve u redu - kaže Marinina bliska prijateljica, i dodaje:

- Suprug i sin su sve vreme uz nju, kao i Ceca koja dosta vremena provodi sa Marinom i trudi se da njihovi razgovori budu pozitivni i šaljivi, kakvi su inače. Niko joj ne dozvoljava da padne duhom.

Kako saznajemo, o Marininom zdravlju trenutno brine najbolji tim lekara i svi se nadaju dobrom ishodu.

- Lekari su rekli porodici da je najbitnije da ona psihički ostane jaka i da veruje u ozdravljenje jer je to bitan deo borbe sa opakom bolesti. Kako je Marina sarađivala sa veliki brojem javnih ličnosti, svi joj pružaju punu podršku i nude pomoć - kaže naš izvor.

Smrt sina ju je promenila

Marina Tucaković je osmehom oduvek krila bol. Najveća tragedija koju nikada neće uspeti da prežali je smrt voljenog sina Miloša, koji je preminuo 2008. godine. U jednom intervjuu priznala je da je pomišljala da sebi prekrati život posle gubitka.

- Najgori su bili ti prvi dani. Nekako vreme napravi ravnotežu. Možda surovo zvuči, ali okrenuta sam porodici, poslu, prijateljima... Nisam ni prva ni poslednja kojoj se to desilo, ali eto, kako svi, tako i ja - ispričala je Marina tada.

Mnogi njeni prijatelji kažu da ju je taj gubitak potpuno izbacio iz životnog koloseka i da se posvetila poslu kako bi lakše podnela bol. Misle da je zbog svega toga zapostavila sebe i svoje zdravlje.

(BalkansPress / Blic.rs)

Scroll to top