Folk diva je drastično smanjila grudi, i to iz estetskih razloga. Svetlana Ceca Ražnatović dugo je razmišljala o smanjivanju grudi, a ovu intervenciju je u strogoj tajnosti uradila pre dve nedelje.

"Ceca nikada nije krila da je hirurškim putem povećala grudi. Ona smatra da žena treba da čini za sebe sve što je čini srećnom i zadovoljnom, naravno, u granicama normale. Poslednjih nekoliko meseci često je razmišljala o tome da smanji grudi. Ona nema nikakvih zdravstvenih problema, već je to učinila isključivo zbog vizuelne estetike. Krajem januara je posetila jednu kliniku gde je operacija urađena, a ona se odlično oseća. Ona je drastično smanjila grudi i bićete iznenađeni kada je budete videli u javnosti. Ona je prezadovoljna kako sada izgleda", kaže izvor blizak folk divi.

 

Ceca je poverenje ukazala jednoj beogradskoj klinici, a pevačicu je operisao čuveni brazilski doktor. Ceca kaže da se dobro oseća i da operacija nije bila komplikovana.

A post shared by CECA (@craznatovic_official) on

"Jednostavno je došlo vreme za promene. Želela sam drugačiju estetiku, promenu vizuelnog identiteta i nešto što je više u skladu sa trendovima, a iskreno govoreći, i sa mojim životnim dobom. Intervencija nije komplikovana, vrlo brzo sam se oporavila. Ono što je najvažnije, osećam se sjajno i baš ovako sam želela da izgledam", rekla je Ceca.

 

Podsetimo, Ceca je 2012. godine već jednom smanjivala grudi, i to zbog zdravstvenih problema.

"Istina je da sam imala operacioni zahvat na grudima. To sam pre svega morala da uradim iz zdravstvenih razloga. Operaciju sam iskoristila i da smanjim grudi, ali mi je pre svega bilo važno da rešim zdravstveni problem", rekla je tada Ceca.

A post shared by CECA (@craznatovic_official) on

 

(BalkansPress / Blic.rs)

Scroll to top