Karleuša priznala da njen muž plaši osmogodišnju Niku kako će njena mama uskoro nositi štake jer je stara babuška, što je zapanjilo Šerifovićku.

Jelena Karleuša otkrila je da njen suprug, fudbaler Bešiktaša Duško Tošić, plaši njihovu mlađu ćerku Niku (8) tako što joj govori da će joj mama uskoro umreti!

Pevačica je gostovala u emisiji „Grand specijal“ kod Saše Popovića kad je pričala o nekim do sada nepoznatim detaljima iz porodičnog života.

 

Prava tetka

Nakon što se povela priča o Evroviziji i tome koliko Jelena Karleuša ima godina, Popović je krenuo da je proziva kako se plaši jer stari.

- Ja ću uvek govoriti da bi Jelena bila pravi predstavnik na Evroviziji. Hajde da je pošaljemo! Znam da se Karleuša plaši jer ove godine već puni 40 godina i ne znam kako se tamo ponašaju prema tetkama - počeo je Popović, a JK je otkrila da joj zbog godina njen sedam godina mlađi suprug zadaje noćne more.

- Moram da kažem da me Duško zeza zbog godina! Moj muž je ubedio našu mlađu ćerku Niku da ću umreti kad napunim 40 godina (ove godine u avgustu, prim. aut.). Rekao joj je: „Mama će u četrdesetoj da nosi štake i umreće. Ona je stara. Babuška“ - priznala je Karleuša kroz smeh, a Marija Šerifović ju je zapanjeno pitala:

- Zašto to priča Niki?

*Foto: Srđan Bosnić

Pevačica je dodala da je to njihova šala, a sudeći po načinu na koji je to ispričala, očigledno je da Nika nije poverovala tati i da se nije uplašila.

Ekstremno ponižavanje

Pop diva je nakon porodičnih zavrzlama otkrila i da je godine ne plaše i da Srbija nema takvu „tetku“ kao što je ona.

- Ovakva tetka ne postoji! Drugo, ne vidim da nešto fali Dženifer Lopez, Bijonse, koja je mlađa od mene dve godine. Ja ne mogu da se takmičim na Evroviziji jer sam ja veliko ime. Za mene je to ekstremno ponižavanje. U ovoj državi sve napredno mora da se zgazi. Gazite me do 50. godine, u 51. ću sa štakama na Evroviziju - rekla je Jelena Karleuša.

 

Novi biznis - Zarađuje preko Instagrama

Pored nastupa koje ima svakog vikenda, Karleuša je razvila još jedan biznis.

Ona je na Instagramu napravila nalog Karleušalookbook, gde objavljuje fotke svojih odevnih kombinacija.

Za razliku od većine pevačica koje za izvesnu svotu novca reklamiraju domaće brendove, restorane, igračke za decu, JK reklamira svetske marke poput „Gučija“, „Versaćea“ „Prade“, „Zigmana“.

Kako saznajemo, ona na ovaj način po fotografiji može da uzme i 1.000 evra. Stranica zasad ima 14.000 pratilaca.

*Foto: Instagram

Hit - Objasnila svoje poreklo

Bosanac kaže da sam iz Čelebića, a ja tamo nisam bila.

NS obzirom na to da Dragan Stojković Bosanac u svakoj emisiji nabaci Jeleni da potiče iz Čelebića u Bosni, Popović ju je zamolio da objasni da li zaista odande vuče svoje korene.

- Majka moje majke, iliti moja baka, vodi poreklo iz tog bosanskog kraja. Ona je Bosanka, ali ja sam Beograđanka, kao i moj otac i svi s njegove strane. Majka Divna je Slovenka, jer je njen otac Slovenac. Ja nikad nisam bila u Čelebiću, ali smo mi u „Zvezdama Granda“ proslavili to mesto u Bosni - objasnila je Karleuša.

(BalkansPress / Kurir.rs)

Scroll to top